(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Barney kan wel een hart onder de riem gebruiken. Zijn Cheese moest deze week vervroegd omgehaald worden, ze had teveel te lijden gehad door de tripsen in de medicijntent. Gelukkig doen zijn CBD Medi Kush planten het een stuk beter nu de tripsen verjaagd zijn, het leverde alsnog een paar hele mooie foto’s op, kijk maar.

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen. Terwijl The Baseballs de jaren vijftig doen herleven zit ik met een bakkie koffie en uiteraard een joint op de lip klaar voor een verse update. De Cheeseplant moest helaas omgehaald worden, die ging zo slecht aan het begin van de week dat ik niets anders kon. Ik heb er ook maar geen foto’s van gemaakt want ramptoerisme, daar hou ik niet zo van. De CBD Medi Kush dames zien er gelukkig wel lekker uit, en dat maakt mijn humeur weer een stuk beter.

DSC_1939

Medicijnen voor Barney

Goed, de Cheese ligt dus te drogen, in ieder geval een deel ervan. De CBD Medi Kush dames doen het vele malen beter en staan er nog steeds goed bij. Aan de haren van de toppen te zien schat ik in dat ze me niet lang meer op het oogsten zullen laten wachten. Jawel, Barney heeft zijn medicijn nodig want zo heel happy zonder medicijnen is die niet.

Trips bestrijden

De trips zijn gelukkig verdwenen, ik heb eens goed met een loep naar de bladeren gekeken en geen spoor meer van de beestjes gevonden. Als je ooit met deze etters te maken krijgt, raad ik je het volgende aan. Om te beginnen wanneer je ze opmerkt voor de bloeifase is aangebroken, kun je ze het beste verwijderen door met een bestrijdingsmiddel te sproeien. Kom je ze tegen na het ingaan van de bloei en je hebt al bloem vorming dan kun je het beste roofwants bestellen. Aangezien dit meestal tot op een week kan duren voor je ze in huis heb, heb ik de volgende tip. Zet een paar bakjes met water in de tent. Hierdoor verhoog je de luchtvochtigheid en dat vinden trips niet leuk. Het helpt ook om je planten wat vaker met water te besproeien. Je doodt ze hier niet mee maar je vertraagt de ontwikkeling waardoor je een betere kans hebt op de overwinning. Verder heb je een hele grote bak geluk nodig want het zijn echte naarlingen.

DSC_1919

CBD Medi Kush

Ik hoop dat ik volgende week of de week erop de CBD Medi Kush mag omleggen, ze hebben hele mooie toppen. Niet superdik maar wel mooi compact en goed gesuikerd met trichomen. Nogmaals, dit is een slechte ronde geworden voor wat mij betreft en dat ligt absoluut niet aan de zaden, maar de omstandigheden en de trips. Ik hoop dan ook dat ik mijn zaken de volgende ronde weer beter voor mekaar heb. Ik heb mijn groeikast vast schoon gemaakt met chloorwater en tevens ook de wanden van de kamer en de vloer waar de tent staat. Misschien overdreven maar ja, dat ben ik laten we dan zeggen. Zodra de CBD Medi Kush droog is zullen een paar toppen getest worden en zal ik dat rapport met jullie delen. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de waarden qua CBD en THC, vooral omdat het niet helemaal lekker liep. Ik wens jullie verder een fijne week toe. Smoke on!

(advertenties)