(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Strekkende buds, het klinkt wel aardig maar is helaas niet zo leuk als je misschien denkt. Het wordt veroorzaakt door een te hoge temperatuur en Barney heeft er een beetje last van nu het kwik buiten omhoog klimt. Vervelend, maar wat doe je eraan? 

Hete medicijntent

Hallo cannabisvrienden, ik ben weer klaar voor een nieuwe update, zoals gewoonlijk klinkt er een relaxed muziekje uit de speakers en heb ik een lekker jointje binnen handbereik. Het is week nummer 7 in de medicijntent en het is er te warm. Door de stijgende buitentemperaturen komt het aantal graden binnen te warm uit. Eigenlijk mag het rond de toppen niet warmer dan 28 graden worden maar het is er de laatste tijd tussen de 30 en 33 graden wat ervoor heeft gezorgd dat de toppen van de Lil Chem, de DieselRella en die van de Medical Kush zijn gaan strekken en dat ziet er niet uit!

Ik wist eerst niet wat er met de dames aan de hand was en dus heb ik het even aan wat vrienden gevraagd. Die vroegen me meteen wat de temperatuur in mijn tent was waarop ik tot mijn spijt moest zeggen dat die dus soms wel 33 graden is. Deze hoge temperatuur zorgt dus voor de strekkende toppen, behalve bij een plant want gelukkig trekt de Jack F1 van Spliff Seeds zich niets van de warmte aan. Heb ik tenminste nog 1 compacte hoofdtop!

11649114_1453113028339025_625608571_o

Spliff’s Jack F1 strekt gelukkig niet door de warmte

Aangezien ik met de aankomende zomer in mijn achterhoofd, natuurlijk niet wil dat het probleem groter wordt, heb ik meteen een betere afzuiger aangeschaft. Hij komt morgen binnen dus de oplossing is in zicht. Door warme lucht sneller af te voeren komt er ook meer koele lucht de tent binnen en kan ik de temperatuur hopelijk beter onder controle houden.

Zoals je op de foto ziet gaat het met de Jack F1 super, zij trekt zich niks aan van de hitte. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de sativa genen maar hoe het ook zij, de Jack is een vergevingsgezinde plant en een heerlijke aanrader voor minder ervaren kwekers die niet alles perfect op orde hebben.

De toppen van de andere drie dames zijn volgens mij gelukkig nog wel te redden hoor. Als ik tussen de bladeren kijk, dan gaat het verder perfect daar. Er zitten allemaal kleine topjes en als die straks dikker worden zal het wel goed komen, daar reken ik in ieder geval gewoon op. De bladeren zelf zien er ook goed uit, groen en fier omhoog. Je kunt al wat trichonomen zien zitten. Tot volgende week.

Barney

(advertentie)