(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als het goed is staan er in de medicijnkast van Barney op dit moment alleen nog de DieselRella’s en de Lil Chem planten uit Colorado maar zo te zien vullen ze de tent goed op. Verder is Barney bezig met de voorbereidingen van het maken van zijn eigen gefeminiseerde zaad.

Hallo liefhebbers van een jointje en welkom bij mijn wekelijkse update. Mijn tent staat op dit moment vol met de DieselRella’s en de Lil Chem planten uit Amerika. Het einde van week vier komt er aan en de bloemen zijn er nu ook.

11293587_1443007999349528_360952604_o_resized

Overal zie ik mooie topjes verschijnen. Het feit dat ik nu ’s nachts draai scheelt aanzienlijk in de warmte. Het is met de lamp aan ongeveer 27 tot 28 graden en met de lamp uit tussen de 18 en 21 graden. Perfect. Er zit niet veel verschil tussen dag en nacht en daar ben ik blij mee. Temperatuur is een conditie waarmee ik altijd moeite heb. Als het verschil te groot is dan levert dat stress op en daar houden de dames niet zo van.

Kaal of kammen?

Ik zou deze ronde gaan scroggen maar dat heb ik volgens mijn vrienden verkeerd begrepen. Ik heb ten eerste de dames te snel op 12/12 gezet. Ten tweede leidt je de plant bij scroggen langs het rek heen en laat je ze zo nog even groeien. Wat ik heb gedaan is wachten tot de plant 20cm door het rek heen stak en dan ombuigen en vast maken en dat is dus eigenlijk super croppen maar dan met een rek. Ach, al doende leert men en ja dat gaan weer de volgende keer weer proberen totdat het goed gaat. Het is op dit moment een zooitje ongeregeld in de tent. Je kunt niet zien dat ik een rek heb gebruikt maar er zitten wel veel toppen aan de oppervlakte.

11294463_1443008002682861_2024210113_o_resized

Zilverwater

Voor de volgende ronde heb ik bedacht dat ik door middel van zilverwater 1 of 2 takken van een gefeminiseerde plant mannelijk zal maken om dan de andere planten mee te bestuiven waardoor ik uit eindelijk een eigen kruising gefeminiseerd zaad ga krijgen. Ik heb op een video gezien hoe je door een tak te behandelen met zilverwater, je er een mannetje van maakt die de vrouwelijke eigenschappen in het stuifmeel doorgeeft.

11242899_1443007989349529_211627036_o_resized

Het zilverwater was makkelijk te kopen maar ik wil met een pipet het zilverwater op de tak aanbrengen. Mooie gedachte maar waar haal je een pipet vandaan. Ik raad je het volgende aan: ga naar de apotheek want je kunt ze niet zo kopen in de drogisterij. Ik ben nog wel zaad wat ik wil vermeerderen aan het uitzoeken ik wil kruisingen maken waar zowel CBD als THC in zit en het liefst 1:1. Maar genoeg voor nu, ik zeg smoke on, fijne week.

Barney

(advertentie)