(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Matt Mernagh is onze Canadese columnist die nooit te beroerd is om eens een soortje aan een grondige rooktest te onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld de indica dominante THC knaller LA Confidential van DNA Genetics, eens kijken wat zijn bevindingen zijn.

Er is niets vertrouwelijks aan het feit dat DNA’s intense en compacte indica LA Confidential bijna helemaal perfect is. Zowat alles aan deze geweldige wietsoort maakt de strain een high end cannabissoort. Je zult een overweldigende en krachtige aarde-achtige funky high ontdekken met vleugen van Afghaanse Kush direct onder de oppervlakte.

LACDeze cannabis grootheid kondigt haar aanwezigheid aan met een uniek exotisch aroma. Je zintuigen zullen vol verwachting trappelen terwijl je je joint of bong vult, omdat de toppen van deze soort een ongelooflijke rijke hasjgeur bij het verbrokkelen loslaten.

Zelfs bij de meest doorgewinterde blowers zal de gewoonlijke goed gevulde joint in een one-hitter veranderen

Al de eerste haal van deze soort zal meer dan genoeg blowers op de knieën krijgen met haar harsige heerlijkheid. Zelfs bij de meest doorgewinterde blowers zal de gewoonlijke goed gevulde joint in een one-hitter veranderen. De meeste wietliefhebbers hebben moeite hun joints helemaal op te roken en blunts veranderen snel in een grote druipende bende omdat deze wiet ongelooflijk plakkerig is.

LA Confidential is een regelrechte sloper dus houd snacks en andere belangrijke dingen zoals telefoons in de buurt want de kans is groot dat je met je stonede reet niet meer van de bank komt na het smoren van LA Confidential.

Matt Mernagh

Trouwens, mocht je de LA Confidential willen proberen, dat kan.

(advertentie)