(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Onze cannabisman in Canada is momenteel druk bezig met blowen en beoordelen van meer dan 200 nieuwe wietsoorten voor zijn nieuwe boek dat naar verwachting in 2016 uit zal komen. Maar maak je geen zorgen want hier is een gouwe ouwe review van zijn hand: G13 Haze.

Bereid je voor op een high die zijn weerga niet kent. G13 Haze is een opwindende sativa en zo explosief als een nucleaire test uit Noord-Korea. Het is een geweldige wiet om je humeur me op te beuren als het even tegenzit. De wiet heeft werkelijk de kracht om ieder neerslachtig gevoel uit je hoofd te bannen.

G13G13 Haze ruikt geweldig! Niet kruidig zoals een sativa Haze, en eigenlijk een grote uitdaging om de smakelijke wietgeur te beschrijven. Het beste advies is dan ook om G13 Haze zelf te bemachtigen en te verkruimelen, dan weet je meteen: deze wiet is geweldig!

Van een goed gekweekte G13 Haze wordt je niet gek, want de ongelooflijke high is activerend en voelt als een retourtje rechtstreeks naar de maan. Neem wat te eten mee want daar eenmaal aangekomen zul je gegarandeerd honger krijgen. Je zult hoogstwaarschijnlijk je voorraadkast plunderen, ik vond mezelf na het roken van G13 Haze terug op de markt met tassen vol fruit en snacks 😉

Er is maar één nadeel aan deze wietsoort en dat is dat ik merkte dat ik ontzettend snel afgeleid was. Het is moeilijk focussen op een taak, mijn hoofd ging alle kanten op. Ik bleef tweeten en mijn facebook checken en stelde deze review uiteindelijk maar uit tot ik weer rustig op aarde terugkeerde.

(advertentie)