(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een kruising is altijd veelbelovend wanneer die tussen twee geweldige klassieke succesnummers is. Neem bijvoorbeeld de moeder aller Afghani strains Blueberry en het terpenenmonster OG Kush, hun nageslacht kan gewoonweg niet mislukken toch? 

Dat klopt! Blueberry OG Kush combineert twee absolute klassieke wietsoorten tot één geweldige superstrain. Blueberry OG Kush is een smakelijke indica die je subtiel vleugjes Blueberry laat proeven vanachter een massieve muur die bestaat uit pure Kush.

De sterkere OG Kush overheerst simpelweg de Blueberry in deze cannabiscombinatie, waardoor een geweldige pijnbestrijder met een mellow sedatief, maar toch gefocust effect ontstaat. Cannabisten die videospelletjes spelen (zoals ikzelf) genieten van het verstellende effect dat Blueberry OG Kush opwekt. Een joint of gevulde verdamper laat me gemakkelijk helemaal in het spel komen.

mm2

Ik vind het heerlijk om spellen te spelen met veel pauzerende scenes erin die me de tijd gunnen om een tussentijdse haal te nemen, en Blueberry OG Kush zorgt voor urenlang game-plezier. Het maakte gamen misschien wel iets te leuk. De wiet produceert een dikke zware damp die enige hoestbuien veroorzaakte, maar veel Kush-soorten hebben dat effect op mij.

Blueberry OG Kush is een te gekke strain, alleen helaas niet zo gemakkelijk te krijgen als het zou moeten. Wil je haar zelf toch eens proberen? Dinafem heeft een mooie versie, Blue Kush genaamd.

(advertentie)