(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een grotere cannabiscannadees als onze columnist Matt Mernagh is er bijna niet en dus zul je hem dan ook niet zo snel onder invloed van echte acid, oftewel LSD aantreffen. De groene Acid van Paradise Seeds testte hij echter maar al te graag voor ons. 

Sommige cannabisliefhebbers ontwijken wietsoorten met een controversiële naam als Acid uit principe. Ik weet niet precies waarom deze variëteit naar een hallucinogeen middel is vernoemd maar er zijn blowers die iets tegen Acid matt1hebben om dezelfde reden waarvoor ze Green Crack maar niets vinden. Paradise Seeds’ Acid geeft in ieder geval geen hallucinerende of trippende effecten, maar heeft wel een explosieve en gloeiend lekkere smaak.

Het brandstof-achtige aroma is een erfenis die Acid van haar Diesel ouders kreeg. Het is niet zo geinjecteerd met de smaak als, laten we zeggen, een ChemDawg of een NYC Diesel, maar Acid heeft zeker een pittig karakter. De stevige buds zijn fris groen en kunnen een licht paarse gloed hebben. Ze produceren een volle, dikke damp of rook.

Verwacht een opgewekte happy high van Acid. Mensen die neerslachtig of depressief zijn zullen de positieve vibe heerlijk vinden, want Acid is werkelijk een stemmingsverbeteraar waar je een grote permanente grijns van op je gezicht krijgt. Leun dus maar achterover en lach!

Matt Mernagh

(advertentie)