(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Deze week praat onze eigen cannabiscanadees Matt Mernagh over de Nederlandse wietsoort Nebula van Paradise Seeds, een wietsoort waarvan wordt gezegd dat ze je de kosmos kan laten zien. We zijn benieuwd wat deze wiet beroepsblower Matt Mernagh laat zien.

Nebula

Het is pas nadat je haar in je grinder of tussen je vingers verkruimeld dat Nebula’s unieke bloemige bouquet aan geuren vrijkomen. Maar wees gewaarschuwd want wanneer het gebeurd vult de indringende fruitige geur in luttele seconden de hele ruimte. En Nebula is bij het roken al net zo smakelijk als ze ruikt. Verwacht een heerlijk stevige en fruitige uitbarsting van smaken met een ontzettend milde en lekkere nasmaak.

Al in 1996 ontwikkelde zadenbedrijf Paradise Seeds Nebula als een sativadominante variëteit. De enigszins luchtige buds zitten vol met trichomen en schitteren alsof het een miniatuur heelal van stonede sterren is, zou dat de kosmos zijn die Nebula me probeert te laten zien?

nebula-paradise-seeds-2-81-p

Nebula is een opwindende wiet en geeft je een goed gebalanceerde activerende high. Een prettige volle mentale high in combinatie met relaxte lichamelijke ontspanning. Ontspannen terwijl je toch gewoon goed kunt functioneren en onder controle blijft, waardoor ik Nebula een heerlijke soort vind om overdag van te genieten.

Nebula is de wietsoort voor al die momenten wanneer er nog werk op je ligt te wachten (al moet het dan wel werk zijn dat je high doen kunt). In ieder geval zeker een wietje voor overdag en geen slaapmutsje.

(advertentie)