(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Van het Amsterdams Amerikaanse Delta 9 Labs komt een wietsoort met een intrigerende naam die direct Matt’s aandacht trok: Cannasutra. Hij kweekte de soort, schreef er de volgende review over en nu is hij er stapelverliefd op. Hij noemt het zelfs de lekkerste wiet van 2014!

Hallo RollingStoners, over de Cannasutra niets dan goeds. Het is werkelijk een ongelooflijke wietsoort, zeker voor een indica. De high is helder en creatief maar zorgt er tegelijk voor dat je je bankstel nog geen seconde verlaat. Ik dacht eerst dat ik een potente sativa aan het roken was en dat zul jij misschien ook weldenken wanneer je Cannasutra voor het eerst probeert. Maar geloof me, je gaat nergens heen en ondertussen dwaalt je geest ergens in een marihuana matrix.

csutra5

 

Cannasutra is geweldige wiet om lekker bij te kletsen met je vriend of vriendin. Tenminste, zolang de high nog niet geland is en overgaat in een lome indica buzz die er wellicht voor zorgt dat jullie in bed belanden voor een romantisch samensmelten. Het effect is vergelijkbaar met die van Barney’s LSD (wietsoort, red.) omdat het je zo’n fantastische creatieve couchlock geeft die ik eigenlijk alleen maar herken van de LSD.

Noem een wietsoort en RollingStoned wietexpert Matt Mernagh heeft hem gerookt

Cannasutra is echt niet van deze wereld, zo lekker smaakt ie. Wellicht is dit zelfs een van de best smakende wietsoorten die ik in 2014 heb gerookt!

Benieuwd geworden naar Cannasutra? Zaden zijn verkrijgbaar bij Delta 9 Labs.

(advertentie)