(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je onze cannabiscanadees Matt Mernagh nou ook eens in het echt wil ontmoeten dan kan dat op Jamaica! Van 22 tot 29 mei geeft hij daar namelijk een praktijkgerichte kweekcursus in de tropische setting van het rasta-blowersparadijs. 

Terug naar school

Jamaica is het marihuana mekka en het zonnige eiland van Bob Marley dat stoners van over de hele wereld op hun bucket list hebben staan. Maar het tropische cannabiseiland is wel een paar plaatsjes op die lijst gezakt, nu veel Amerikanen in eigen land legaal van cannabis kunnen genieten.

jamaica2Jamaica heeft recentelijk haar cannabiswetten versoepeld en zal Amerika waarschijnlijk snel volgen op het gebied van cannabis legalisatie aangezien het eiland jaarlijks veel blowende bezoekers trekt. Om cannabisliefhebbers warm te houden voor een bezoekje aan het relaxte eiland organiseert Hotbox Jamaica (http://hotboxjamaica.com/) een week lang durende en praktijkgerichte cursus in het kweken van wiet en het maken van extracten.

Mijn vriend, Abi Roach benaderde mij en bood mij en anderen een fantastische kans om Jamaica te ervaren. Kom ook en geniet samen met mij van een week onder de Jamaicaanse zon. Ik leer je er alles wat ik weet over het kweken van wiet en Nikka T. geeft les in verschillende technieken om extracten te maken. Aan de hand van echte wietplanten in verschillende stadia van de cyclus zal ik je verschillende kweektechnieken aanleren.

Ik tegenstelling tot andere kweekscholen op de wereld biedt Jamaica’s prachtige bergachtige landschap je de perfecte setting om alles over het kweken van wiet te leren. Deelnemers hoeven geen stoffige klaslokalen of theoretische lessen te verwachten, maar zullen in de meest relaxte vakantiesfeer kunnen genieten. Dit is de leukste school waar je ooit bent geweest!

Praktijkgericht

Cannabis kweekcursussen kunnen aardig prijzig zijn, maar niet op Jamaica waar alles relaxt is. Voor slechts 750 dollar ben je een week lang onder de pannen. Voor dat geld krijg je kweek- en concentratenles, overnachtingen met eten, excursies naar wietkwekerijen en uiteraard genoeg te roken! Je moet alleen nog even zelf je vliegticket boeken.

Aan de hand van wietplanten van Crop King Seeds zal je alles in de praktijk leren op een Jamaicaanse wietkwekerij. Veel cannabisliefhebbers zijn namelijk wel goed op de hoogte van de theorie van het kweken van wiet, maar wanneer het op de praktijk aankomt komen ze erachter dat de levende planten niet altijd volgens het boekje groeien.

Hotbox Jamaica is de perfecte setting om de fijne kneepjes van het wiet kweken in de praktijk te leren. Kijk en luister naar je planten en ze zullen je belonen. We zullen alle stadia van het kweken van de beste ganja behandelen. Of je nou een beginnende of een gevorderde hobbykweker bent, een geweldig wietavontuur ligt op Jamaica op je te wachten.

Matt Mernagh

jamaica

 

(advertenties)