(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Stoners zijn over het algemeen gek op zoete plakkende wietsoorten die aan snoep of exotisch fruit doen denken. De moeder van dit soort strains is ongetwijfeld Serious Seeds’ Bubble Gum. Aangezien onze cannabiscanadees Matt ook aan suikerzoete wiet verknocht is, rookte hij met heel veel plezier een lekkere Bubble Gum.

Bubble GumBubble Gum ruikt zo al erg zoet, maar wanneer je Bubble Gum tussen je vingers verkruimelt komt het magnifieke en mierzoete aroma je pas echt tegemoet. Een plakkende suikerspin-geur walmt gewoonweg vanaf de tafel omhoog. Er zijn meer van dit soort honingzoete strains waarnaar ik graag refereer als ‘herinneringen aan Amsterdam’. De donkerrode en groene kleuren doen Bubble Gum ontzettend schitteren, zelfs zo dat het bijna zonde is om je topje aan te breken.

Maar als je je daar overheen hebt gezet en een Bubble Gum sessie in gang zet, merk je dat de soort je een geweldig inzicht in jezelf geeft. De heerlijke introspectieve high gecombineerd met ontspanning in het lichaam maken Bubble Gum tot een geweldige wietsoort om naar thuis te komen aan het eind van de dag. Draai een aromatische Bubble Gum joint en laat je in je favoriete stoel ploffen en voel de stress van je afglijden! Wanneer je je ogen even sluit en naar binnen keert zul je het effect zelfs nog beter ervaren!

Matt Mernagh

Bubble Gum is een soort van Serious Seeds, zaden zijn hier verkrijgbaar voor degenen die Bubble Gum eens willen proberen.

(advertenties)