(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Originele Cinderella 99 zaden zijn moeilijk te vinden want de breeders van de soort, de Grimm Brothers zijn schijnbaar gestopt met hun business. C99 is een kruising op basis van Sensi’s Jack Herer en enorm fruitig en zoet, gelukkig is er veel mee gekruist dus spin offs zijn er genoeg. Matt rookte de soort voor ons (en een beetje voor zichzelf uiteraard).

RollingStoners!

Cinderella 99 heeft een fantastische bitterzoete geur. Wanneer je een topje verkruimelt laat die zelfs een nog onwaarschijnlijker zuur citrusaroma los, dat meer doet denken aan een kunstmatig gecreëerde grapefuit geur dan aan het echte fruit. Een beetje zoals de zure snoepmatten die je bij Jamin of in de supermarkt kunt kopen. Vreemd, ik weet het, maar wel lekker!

Cindy

De euforische opwekkende wiet wervelwind is geweldig als ontbijtsessie en werkt heel goed tegen stress. Cinderella 99 helpt me door een berg van dagelijkse taken te worstelen. Wanneer maandagen een officiële wietsoort zouden hebben zoals woensdag gehaktdag of een vrijdag visdag dan zou Cinderella een uitermate goede keus zijn omdat het je vrolijk stemt zonder je totaal van de kaart te brengen.

Te veel van deze prinses maakt wellicht wat nerveus zoals te veel koffie, en waarschijnlijk ook wat paranoia. De buds zijn erg compact, zeker wanneer je je bedenkt dat Cinderella 99 meer een sativa dan een indica is. Om erachter te komen of jouw Cinderella 99 ook overwegend sativa of toch meer indica is, zit er maar 1 ding op: roken!

(advertenties)