(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Noem een willekeurige wietsoort en de kans is groot dat problower Matt Mernagh hem heeft gerookt en beschreven. Zijn nieuwe boek met cannabisreviews wordt pas in 2016 verwacht maar speciaal voor ons (zouden wij ook zeggen 😉 ) blijft de Canadees doorlopend wietsoorten testen, zoals de Cannalope Haze van DNA Genetics bijvoorbeeld.

Goeiemorgen! Ik ben gek op een ontbijtje met veel vers fruit. Hoewel Cannalope Haze technisch gesproken niet echt voor vers fruit door kan gaan, is het wel ontzettend ongelooflijk fantastisch voor een ochtendsessie. Deze recht voor je raap sativa van DNA Genetics heeft een lekkere en duidelijk te herkennen meloensmaak, en de milde frisse geur is een genot voor je reukorgaan.

Cannalope Haze is supermild voor je keel waardoor het perfect is voor je nog half slapende ochtendlongen

Cannalope Haze is een gemakkelijke wiet om te inhaleren en dat is ook wat de wiet zo lekker maakt voor ochtendsessies. Het is totaal niet scherp aan je keel waardoor het perfect is voor je nog half slapende ochtendlongen.

Mernagh

Matt: “Werk je to-do lijst af met Cannalope Haze”

Reken op een heerlijke vlucht met een rustige start want de sativa neemt je mee op een heerlijk ronkende reis waarbij je zaken die gedaan moeten worden gemakkelijk aanpakt. Bereid je dus maar voor om etterlijke zaken van je je to do lijstje af te strepen. Deze 100% natuurlijke uit-je-bed high heeft de voorkeur van vele blowers boven cafeïne houdende energiedrankjes, waarom zou je ook eigenlijk voor een Red Bull gaan als Cannalope Haze je ook wietvleugels kan geven?

Wie wakker wordt met Cannalope Haze stapt altijd met het goede been uit bed en heeft daar de hele dag plezier van, of in ieder geval tot het 20 minuten over 4 is, en de hoogste tijd voor je volgende sessie aangebroken is.

Wil je zelf ook wel eens van een lekker fruitontbijtje met Cannalope Haze genieten, dan zul je haar waarschijnlijk zelf moeten kweken want je moet geluk hebben als ze bij je stamshop op de menukaart staat. Zaden zijn gelukkig wel gemakkelijk te krijgen.

(advertenties)