(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als het aan hemzelf zou liggen, zou Matt Mernagh het liefst de hele dag alleen maar wiet roken. Hij heeft dan ook van blowen zijn beroep van gemaakt en inmiddels al twee boeken vol met wietreviews geschreven. Vandaag beschrijft hij een fruitige Mango.

Hallo wietvrienden,

De eerste wolk Mango rook die je inhaleert zou heftig moeten zijn, met een rijke fruitige smaak. Mango produceert een fenomenale, en gek genoeg ook milde hartige damp, die een schone vaporizer zak, zeker waardig is. De fruitige smaak is net als Mango’s energieke high, buitensporig en toenemend intens.

mango

Luchtige lichtgroene topjes met prachtige oranje haren die zijn gehuld in een wollige laag trichomen.

 

Mango geeft een euforisch en energetisch effect en is ideaal om te roken in een sociale setting vanwege haar kletserige cannabis high. Mensen die een beetje neerslachtig zijn, of gewoon net even te veel van de winter hebben gezien, zullen de verbetering die Mango op de gemoedstoestand heeft wel waarderen.

Mensen die net even te veel van de winter hebben gezien, zullen de verbetering die Mango op de gemoedstoestand heeft wel waarderen

Luchtige lichtgroene topjes met prachtige oranje haren die zijn gehuld in een wollige laag trichomen. Mango is een fantastische aanvulling op ieder stoner-ontbijt omdat je na elke bong-hit, joint of verdamper-sessie, met energie de deur uitgaat. Zonder dat opgefokte gevoel dat je krijgt van te veel koffie.

Wil je zelf ook wel eens aan de Mango, dan heb je geluk. Mango is namelijk een soort van de Nederlandse K.C. Brains.

(advertenties)