(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ondanks zijn belachelijk ruime ervaring met het roken van wiet wordt Matt Mernagh heus nog wel wappie wanneer hij een lekkere bong rookt. Omdat je van wiet nu eenmaal niet steeds meer nodig hebt zoals bij alcohol of drugs. En mocht er toch gewenning optreden, dan is dat gemakkelijk te fixen door een paar dagen onthouding. 

Ganja greetings!

Wappa is zo’n echte klassiek geurende cannabissoort met een karakteristiek Amsterdams aroma. Wanneer doorgewinterde blowers zoals ikzelf, Wappa voor het eerst proberen zouden ze de Amsterdamse invloed duidelijk moeten kunnen onderscheiden vanwege de onmiskenbare ‘dam geur.

Het sterke effect van Wappa op het lichaam zorgt er niet voor dat blowers taken laten liggen, maar het effect van de wiet geeft je naast het ontspannen effect op het lichaam ook onmiskenbaar introspectief inzicht. En dat is overigens ook een van die typische kenmerken van mooie Amsterdamse wietsoorten.

Wappa, Paradise Seeds

Wappa, Paradise Seeds

Wappa is een heerlijke wiet om in de natuur van te genieten. Ga naar een bos of rook Wappa tijdens een strandwandeling en het is simpelweg genieten geblazen van de serene natuur om je heen. Chill! Misschien moet je alleen eerst even op zoek naar de perfecte plek voor je Wappa-sessie in de natuur want de relaxte body buzz kan ervoor zorgen dat je uren in de zon blijft liggen.

Wappa is niet echt een wietje om mee te socializen met vrienden, maar wel de perfecte keuze voor intieme sessies in je eentje of met een vriend of vriendin met wie lange stiltes niet raar of vreemd aanvoelen. Wappa zaden worden geproduceerd door Paradise Seeds, je kunt ze bijvoorbeeld kopen op Azarius.nl of Zamnesia.nl. Er is ook een automatisch bloeiende variant die je gemakkelijk buiten kunt kweken in de zomer.

(advertenties)