(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sour Cream biedt blowers het beste van twee werelden. De wiet heeft namelijk een klassieke Haze smaak maar produceert dus ook de spectaculaire opbrengsten van een G13 Haze. Volgens DNA Genetics een romige mix van sativa met een vleugje indica, kijken of cannabiscannadees Matt Mernagh daar ook zo over denkt! 

Ganja greetings!

Het team van DNA weet dat pittige en zure smaken hand in hand samengaan! Sour Cream brengt een kruidige one of a kind Hazesmaak met een glimmende metallic Sour Diesel brandstof boost samen in ongelooflijk indrukwekkende bong hits! De sativa dominante soort ruikt absoluut geweldig met haar exclusieve bloemen aroma. De aanzienlijk grote buds  zijn bedekt met delicate trichomen die een relaxte maar inspirerende high veroorzaken.

Matt aan de verdamper

Matt aan de verdamper

Sour Cream geeft me een plezierige ontspannen maar tegelijkertijd mentaal activerende high. Sommige sativa’s maken mij wat nerveus, vooral wanneer ik er wat teveel van rook, maar Sour Cream dus niet. Waarschijnlijk omdat de soort een sterke indica invloed heeft, die me goed geaard houdt. De wiet doet wonderen voor de pijn die ik gewoonlijk door mijn reuma heb. Een eigenschap die ik ook toeschrijf aan de indica invloed in deze soort, die waarschijnlijk net genoeg is om pijnproblemen aan te pakken.

De Cream in Sour Cream heeft overigens niets te maken met enige Cheese invloed maar meer met de romige smaak van de zoetzure sativa. Dit is geen Cheese strain. Sour Cream zelf kweken? Dat kan, zaden zijn beschikbaar bij DNA Genetics.com.

 

(advertenties)