(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ice Cream is een heerlijke hybride die leunt naar de indica kant van het cannabis-spectrum. De soort van het Nederlandse zadenbedrijf Paradise seeds heeft een aantal verschillende fenotypen maar de smaak is consistent en in een woord te vatten: vanille! Onze eigen cannabiscanadees Matt Mernagh rookte en beschreef de wiet alleen wel met iets meer woorden. 

Ganja greetings!

Wanneer je een paar Ice Cream buds in de fik steekt, reken dan maar op een volle, romige cannabissmaak die werkelijk aan een heerlijk vanille ijsje doet denken. Slimme stoners inhaleren Ice Cream diep zodat ze het subtiele vanillearoma haal na haal proeven. Het smaakt uiteraard het beste wanneer je je bong of pijp voor je Ice Cream sessie goed schoonmaakt om het beste bouquet aan smaken uit de rook naar boven te halen en de dennenbomen smaak die ook in Ice Cream aanwezig is te waarderen.

Veel cannabisliefhebbers praten na het roken van dit ijsje ook over een geur van wierook of sandelhout. Ice Cream buds zijn helemaal niet soft of mild maar geven een ongelooflijke robuuste rook. Dit is prachtige, klassieke, chunky monkey wiet met felrood gekleurde haren. Na een Ice Cream sessie zul je waarschijnlijk een geestelijke ontspanning en een heerlijke meditatieve high ervaren. Een vergelijkbaar gevoel van voldoening als dat je krijgt wanneer je heerlijk hebt gedineerd.

Ice Cream

Wie Ice Cream eens wil proberen kan zaden verkrijgen bij Paradise Seeds.

(advertenties)