(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De laatste update alweer van Barney’s eigen MC White Kush, een soort waar hij zelf in ieder geval met heel veel plezier van rookt. Daarna gaat Barney verder met de Cheese planten in combinatie met een Azerwing reflector en speciale nieuwe reflectieplaten die de lichtopbrengst flink moeten verhogen. Maar nu eerst de dikke toppen van een rijpe MC White Kush dus!

Ja hallo cannabisvrienden en vriendinnen, ik zit er weer klaar voor hoor. Tijd voor de laatste update van de MC White Kush. Want meteen na het schrijven van deze update gaan de laatste planten tegen de vlakte. Ik ga ze oogsten en in de droogkast leggen. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat. Ik rook nu al een week van de MC White Kush en met veel plezier, al kan je er wel goed de munchies van krijgen.

DSC_1136

Indrukwekkende toppen aan het sativa dominante fenotype van MC White Kush

Ik ga deze plant zeker nog een keer doen. Ondertussen ga ik een boek kopen zodat ik kan leren hoe je een soort stabiliseert en dat wil ik toepassen op de MC White Kush. De laatste plant die ik oogst is het sativa dominante fenotype. Ik ga er vanuit dat de smaaksensatie van deze plant anders is dan van de indica dominante planten. We zullen zien en ik zal het jullie laten weten.

Cheese!

De kaasmeisjes van Spliff Seeds doet het weer erg goed. Ze zijn mooi groen en hebben een ideale lengte om vandaag of morgen zo op 12/12 te gaan. Ik zet deze keer maar vier meiden in de tent want ik denk dat minder, meer wordt. Je kunt op een vierkante meter in principe 15 planten hebben maar hoe meer meiden, hoe minder ruimte ze hebben om uit te dijen. En noem me een feeder, maar ik denk dat ze dat nodig hebben. Ik zet de meiden in een grote 20-literpot.

DSC_1144 (Custom)

Deze 4 Cheese planten mogen straks in grote 20-literpotten onder de vleugels van een splinternieuwe Azerwing

Als het goed is krijg ik komende week de Azerwing en de reflectorplaten van G-Tools. Ik ben erg benieuwd hoe dat pakket eruit ziet en wat ik moet doen om het aan de gang te krijgen, ik zal daar natuurlijk uitgebreid verslag van doen. Maar eerst ga ik de tent even schoonmaken zodat de Cheese dames in een schone tent terecht komen voor de bloei van hun leven. Als ik het goed heb is de bloeitijd van de Cheese ongeveer 8 tot 9 weken. Ik ben vol verwachting van deze dames want heb er erg mooie foto’s van gezien en ik hoop dat ik straks ook zulke foto’s kan laten zien. Ik wens jullie een fijne week toe en zeg… Smoke on!

Barney Green

(advertenties)