(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hij is terug van weg geweest met een wel heel mooi en spannend nieuw kweekverslag: Master Kroblo. Hij gaat een mooie soort kweken van DNA Genetics en zal daarbij uitsluitend gebruik maken van de beste spullen. Deze ronde is namelijk een test. Jazeker, een test voor wat misschien wel de eerste gereguleerde coffeeshopwiet gaat worden!

Hallo soortgenoten!

Het is van mijn kant een tijdje erg rustig geweest voor wat betreft mijn kweekverslagen. Om niet te zeggen helemaal stil 😉 Hoewel mijn oude kweekverslagen nog altijd op RollingStoned te lezen zijn ben ik zelf even gestopt met de hobbyteelt. De reden hiervoor is dat ik nu een legaal bedrijf heb in onze branche waar ik ontzettend trots op ben.

ananas

Een fruitige top uit Kroblo’s verleden, natuurlijk is hij niet vergeten hoe leuk het kweken van je eigen rokertje is

Natuurlijk ben ik niet vergeten hoe leuk het is om je eigen wiet te kweken, en zou ik maar al te graag op legale wijze wiet kweken voor de Nederlandse coffeeshops. Om het eerlijk te zeggen is dat mijn allergrootste droom, om in alle rust mooie, schone, biologische en vooral ook legale wiet te kweken voor de coffeeshops!

Ik ben dan ook al meer dan een jaar lang bezig met 4 verschillende gemeenten over gereguleerde wietteelt. Ik hoop namelijk in aanmerking te komen om een van de ondernemers te worden, die gaan kweken voor de coffeeshops. Dit alles was voor mij reden om de hobbyteelt eventjes de rug toe te keren.

Maar met de gereguleerde teelt en de 4 gemeentes die dat willen in mijn achterhoofd, wil ik uiteraard wel eerst het een en ander grondig getest hebben. En daarom heb ik een van mijn beste vrienden en ook een begenadigd hobbykweker bereid gevonden om deze test uit te voeren. Hij was even huiverig, maar verder gemakkelijk over te halen met de volgende set droomkweekspullen. Volgende week gaan de zaadjes in de pluggen en kan de test beginnen.

24K Gold

Kosher Tangie a.k.a. 24 Gold

  • Kosher Tangie aka 24K Gold is de soort die getest gaat worden in deze kweekronde, de soort is van DNA Genetics en is een indica dominante kruising tussen Kosher Kush en Tangie. Een F1 hybride met 3 verschillende fenotypen.
  • Bij de test ga ik gebruik maken van de voedingsstoffen van Mills Nutrients. Een Nederlandse voedingslijn die het in het buitenland heel goed doet maar waarvan je in Nederland zelf naar mijn idee te weinig hoort.
  • Als medium gebruik ik Ultimate Soil. Dat is een hoogwaardige aarde die Mills en DNA Genetics samen hebben ontwikkeld om tot de beste resultaten te kunnen komen. De aarde heeft als speciale toevoeging stukjes kurk dat voor een natuurlijke luchtigheid in het medium zorgt, we gaan zien waar dat toe zal leiden!
  • Als lichtbron gebruiken we voor de test een vertrouwde 1150 Watt Gavita Pro lamp.

Tot volgende keer, een fijne week!

Master Kroblo

(advertenties)