(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Na het oogsten, knippen en het drogen, is het in huize Green dan eindelijk weer eens tijd om te roken. En natuurlijk laat Barney ons ook daarvan meegenieten middels een fijn rookverslag. Verder is ook de wietsoort voor de nieuwe ronde bepaald, het worden deze keer autoflowers. Afijn, Barney is aan het woord.

Uit de boxen klinkt de reggae 141 stream en op mijn lip ligt een smakelijke Blue Berry joint. Hoe die smaakt, dat horen jullie zo, eerst iets over de Blue Berry als plant. Ze is een feest voor de kweker want ze groeit snel en uitbundig dus de ontwikkelingen gaan lekker snel. In de bloei worden de toppen mooi paars van kleur en als je een beetje geluk hebt zoals ik had, zit er een extra dikke polyploïde top tussen.

De wietsoort laat zich goed trainen, toppen en scroggen zonder meteen in de stress te schieten en hermafrodiete trekjes te krijgen.

Topscore

Het ventilator experiment heeft tot nu toe zijn vruchten afgeworpen. De volgende ronde zal ik autoflowers kweken en dan zullen we zien hoe die erop reageren. Van twee planten heb ik een ons afgehaald, en dat is voor mij een topscore! Toen ik ooit begon was dat krap 40 gram mijn record per plant dus je ziet: al doende leert men. Alle vijf de planten samen hebben droog 408 gram opgeleverd, een score waar ik helemaal happy ben. Van een deel wordt wietolie gemaakt en de rest is voor Smokey de Bandit aka Barney Green 😉

Fris & fruitig en goed stoned

Daarover gesproken: de Blue Berry joint smeult rustig en wanneer je te lang wacht gaat ze vanzelf uit. De as is mooi licht van kleur en wanneer je het uitwrijft in je handpalm zie je geen vervuilingen. Logisch natuurlijk want ik heb geen troep gebruikt. Ze smaakt lekker zoet en fris en is niet scherp in je keel, geen hoestbuien wietje maar wel lekker stoned.

Blue Berry geeft me geen couch lock maar maakt me wel goed stoned. Het geeft me een droge mond maar das niets dat je niet met een bakkie koffie kunt oplossen. Ik rook haar nu een paar weken en ze slaat nog net zo hard in als de eerste joint. De buds zijn mooi uitgehard en redelijk plakkerig. Je kunt mooi de kristallen zien, bij het verkruimelen vult haar zoete fruitige geur mijn woonkamer.

Dutch Blue Automatic

Ik zal de volgende ronde weer eens autoflowers kweken; deze keer wordt de kweektent gereserveerd voor Spliffs Dutch Blue Automatic. Ze zullen onder een 480 Watt ‘HPS killer’ led van groeilampenshop.be komen te staan. De ledlamp heeft een breed lichtspectrum en het is mogelijk om ook zonder kleurfilter mooie foto’s te maken.

Ook de Dutch Blue Automatics zullen weer gefilmd worden. Daarover gesproken: waar is het filmpje van de Blue Berries Barney? Wel, ik ben daar nog druk mee bezig. Ik wilde iets nieuws proberen en dat heb ik geweten. Maar het komt goed en ik zal binnenkort een filmpje van de Blue Berries afleveren. Voor nu wens ik iedereen een fijne week toe en roep ik zoals elke week: smoke on!

Barney Green

(advertenties)