(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De planten van Barney staan te bloeien alsof het een lieve lust is. En dat is natuurlijk ook zo. Want bloeiende cannabisplanten zijn blije planten. Tijd voor een nieuwe update met een aantal mooie foto’s.

Sinatra kruipt ritmisch onder mijn huid en laat mij swingend beginnen aan dit verslag. Met een dikke joint in de aanslag en koffie dampend op het bureau.

Ik heb er weer zin in om een verslag te maken. Zeker omdat het super gaat met de dames; ze gaan als een speer. Het strekken zit er nu op en ze zijn druk bezig met het kweken van mooie toppen, zoals je kan zien. De CBD Kush en de CBD Compassion zijn, voorzover ik het nu meemaak,  meiden die tegen een beetje stress kunnen.

Ik heb ze dinsdag nog voeding gegeven en ga met een week beginnen met Green Sensation. Dat is een 4 in 1 booster. Vanwege hun stressbestendigheid verwacht ik geen problemen.

De HPS Killer

Ik ben deze ronde, zoals ik al eerder liet doorschemeren, erg tevreden over de HPS Killer van Gloeilampenshop.be. Ik heb nu goed door hoe hij werkt en moet zeggen dat het resultaat tot nu toe prima is. In totaal geeft deze bak 480 Watt aan licht, maar dat moet je verdelen over 8 units. In elke stand kan je vervolgens maar vier lampen tegelijk gebruiken.

De HPS Killer van Gloeilampenshop.be

Je hebt dus 240 Watt voor de groei en ook voor de bloei. Je kunt ze ook tegelijk aanzetten, maar dan krijg je te maken met het “ Killer” stukje uit de naam. De planten krijgen dan namelijk teveel licht en dat is zonder want dat overleven ze niet.

Je ziet het teveel aan licht terug in de bladeren die verbranden. Wellicht dat het hoger hangen van de lamp op vol vermogen helpt. Dat ga ik in de laatste twee weken proberen en dan laat het jullie weten.

Dit staat er op het menu

Ik geef de dames nu Alga Bloom van Plagron en Vitalize van Mill’s en ga daar volgende week de Green Sensation aan toevoegen. Ik geef ze maar twee à drie keer per week water met of zonder voeding, maar altijd afgezuurt met pH- van Plagron. Ik heb een 20 liter jerrycan die ik vul en op temperatuur laat komen zodat m’n meiden niet schrikken van te koud water. Als je een strain hebt die paars hoort te worden is koud water een manier om de paarse kleur te activeren. Door de stress van het koude water verkleuren ze namelijk, als dat bij het soort past.

Ik heb trouwens nog geen dode bladeren ontdekt bij de dames. Alles is mooi van kleur en groeit erg goed. Ik geef ze per keer een liter water wat gezien de grootte van de pot weinig is. Als je namelijk een pot hebt van 18 liter, zou je per beurt 1,5 liter water kunnen geven omdat de aarde die erin zit 10% van de potinhoud aan water kan vasthouden. Maar door de LED-lamp verdampt er veel minder water en ik zie ook niet dat de dames een watertekort hebben.

Nou goed, je ziet het. Alles is onder controle. Ik ga nog even weg zwijmen op de muziek van de jaren ’50 en wens jullie een goede week toe. Smoke on!

Barney Green.

(advertentie)