(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je eigen wiet kweken vergt een strakke planning. Wil je tenminste niet met een lege kweekruimte zitten na de oogst. Daarom heeft Barney 2 weken geleden ook alvast wat Cheese wietplantjes gezaaid. Maar ja, die MC White Kush. Die heeft in ieder geval één fenotype die zo te zien nog wel even moet. Kortom, een verse update van Barney Green!

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen! Terwijl Sade op de computerboxen de sterren van de hemel staat te spelen, draai ik mezelf een dikke joint want het is weer tijd voor een nieuwe update. Hup dus, joint op de lip en schrijven maar. Deze week zijn de toppen aanzienlijk dikker en voller geworden, ik ben in mijn sas want het ziet er zeer smakelijk uit mag ik wel zeggen.

DSC_0910

De verschillen tussen de planten worden ook steeds duidelijker zichtbaar, ik denk wel dat ze nog twee weken moeten voor dat ik de eerste dame om mag zagen. Ja, je leest het goed: zagen. Want wat hebben die dames een dikke stammen gewoon Wauw! Daar heb ik een kettingzaag voor nodig hèhè. Nee dat niet, maar heb wel een betere schaar nodig want de mijne kan dit zeker niet aan! Cool, ik geef ze sinds twee dagen alleen nog maar afgezuurd water met een pH waarde van 6, zodat de voedingsresten eruit gaan. Je wil niet de voeding proeven, al geeft Metrop duidelijk aan dat dat bijna niet kan gebeuren met hun product, mits je het goed gebruikt natuurlijk.

DSC_0911

Ik had de laatste keer dat ik voedingswater gemaakt heb, de bloeivoeding met 2 milliliter verhoogd. Dat zag ik ook terug in de daarop volgende dagen. Het is nu afwachten tot ze rijp zijn. Je kunt op de foto’s wel zien dat de hars productie mooi bezig is en dat ze aardig schitteren in de flits. Zou zeggen geniet van de foto’s!

Zeg Cheese!

De Spliff Seeds Cheese dames gaan ervoor, ze groeien als kool. Ik heb ze nu drie weken na het ontkiemen in de groeikast staan en ze doen het erg goed. Sommigen hebben al meer dan vier internoden. Ik ga ze van de week nog een keer toppen en dit keer met een vergrootglas. Ik wordt oud, had er namelijk de vorige keer naast geknipt en dat gaf een raar effect. De vorige keer had ik het over goede pincetten, oftewel goed gereedschap is het halve werk, en dat klopt ook. Uiteindelijk is het ook goedkoper als je het meteen goed doet. Anders moet je twee keer geld uitgeven dat is gewoon zonder van je centen. Maar ook goed gereedschap hoeft niet duur te zijn als je maar oplet waar je het koopt. De Action heeft soms mooi tuingereedschap voor een minimale prijs. En je moet er goed mee om gaan zoals het gebruiken waar het voor gemaakt is.

DSC_0899 (Custom)

Wanneer ik de MC White Kush ga om zagen gaan de Cheese dames meteen in de tent en op 12/12. Nóg een week op 18/6 kost me teveel ruimte en die heb ik gewoon niet. De dames die nu in de tent staan raken zowat het plafon en dat is niet goed dan zitten ze te dicht op de lamp. Ik heb deze tent nu al zes jaar en heb het nog steeds niet goed onder controle qua groeien, maar we komen d’r wel. Ik wens jullie een fijne week toe, smoke on!

Barney

(advertenties)