(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

LA Confidential is een goede pijn bestrijdende indica van DNA Genetics. Volgens DNA zelf is de high psychedelisch en geeft de wiet je energie met een hamerslag. De wietsoort won vele cannabis cups en andere wiet-awards, reden voor onze eigen Matt om hem aan een rooktest te onderwerpen…

Beste cannabisgenieters,

Het is geen geheim dat DNA Genetics’ intense en robuuste indica, LA Confidential eigenlijk helemaal perfect is. Bijna alles aan de wiet maakt duidelijk dat ik hier te maken heb met een eersteklas ganja. Je proeft een overweldigende grove aarde-achtige funk met subtiele aroma’s van Afghani of Kush net onder de oppervlakte. Deze beroemde wietsoort maakt zijn entree met een exotische en absoluut unieke smaak.

Het water loopt me tijdens het draaien van mijn joint al in de mond want de wiet laat een heerlijke rijke hasjgeur los wanneer ik het verkruimel in mijn grinder. Bij de eerste haal van LA Confidential gaan meer dan genoeg blowers al voor de bijl. En op hun knieën. LA Confidential maakt zelfs bij de meest doorgewinterde blowers een one-hitter van hun bongs. Ik heb dus ook grote moeite om mijn joint op te roken.

LA Confidential is een regelrechte sloper dus is het belangrijk om je goed voor te bereiden en alle spullen die je die avond mogelijk nog nodig kan hebben, binnen handbereik te houden. De kans is namelijk erg groot dat je met je couchlocked ass niet ver meer komt.

LA Confidential zelf kweken? Dat kan hier.

(advertenties)