(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Acapulco Gold is op het Amerikaanse continent een echte klassieker. Net zoals Skunk #1 of bijvoorbeeld een Northern Lights is de Acapulco Gold een van de eerste wietsoorten die het groot heeft gemaakt. Matt Mernagh rookte Acapulco Gold, die de klassieke status in Europa gek genoeg nooit heeft gehaald.

Hallo cannabisgenieters!

Acapulco Gold, inderdaad een ware klassieker, maar dan niet bij jullie in Europa. Inmiddels is de Acapulco Gold hier ook allang vervangen door de Chronics, de Kushes en de BC Buds, maar de soort is nog steeds wel te krijgen. Al wordt Acapulco Gold niet meer geïmporteerd op dezelfde schaal als back in the day.

Acapulco Gold

Acapulco Gold

Oude Amerikaanse blowers die in hun jeugd veel van deze soort hebben genoten, kunnen wellicht in tranen uitbarsten of emotionele flashbacks krijgen van het roken van Acapulco Gold. In de jaren ’70 werd Acapulco Gold op grote schaal vanuit Mexico geïmporteerd, maar het topje wat ik aan het roken ben werd gekweekt door Canadese kwekers.

Teveel van een wietsoort als Acapulco Gold kan sommige mensen wellicht wat paranoia maken

De alerte en actieve high is goed uitgebalanceerd en geeft me een heerlijke lichamelijke ontspanning. Maar teveel van een wietsoort als Acapulco Gold kan sommige mensen wellicht wat paranoia maken. Het effect van deze wiet is langzame rit waarbij je steeds higher wordt, wat de wiet tot een zeer goede soort maakt om lekker bij te socializen.

Na een sessie met deze Acapulco Gold wil je wellicht dingen doen in de huiselijke sfeer of lekker naar buiten gaan om van je dag te genieten. Dat kan je ook zeker doen, reken er maar op dat je niet stil blijft zitten. Geen couch lock wietje dus!

Wil je Acapulco Gold wel eens proberen, gefeminiseerde zaden zijn verkrijgbaar bij AmsterdamSeedCenter.com

(advertenties)