(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Thai Tanic, wat een mooie woordspeling in de naam van deze wietsoort! Matt Mernagh rookte de wiet (duh…) en maakte – voor hij ten onder ging – uiteraard een fijn verslag van deze lekkere Thaise wietsoort van het Amsterdamse The Flying Dutchmen. 

High there cannabis lovers,

In tegenstelling tot zijn naamgenoot doet de wietsoort Thai Tanic je eerder door de lucht vliegen dan zinken. The Flying Dutchmen creëerde deze sativa die je een ongelooflijke lekkere vlucht geeft. Toch, voor een sativa heeft deze wiet niet zo’n enorme sterke geur. Maar na een paar keer stevig snuffelen ontdek je de geur van koffie en heerlijke chocolade.

thai-tanic-6

Bereid je voor op een pittig motiverend ‘daar gaat ie!’ gevoel dat je door je kamer doet stuiteren. De soort heeft een milde psychoactieve werking, zodat mensen die aan ontspannen couch-lock wiet gewend zijn hem waarschijnlijk sterk zullen vinden.

mattCBD

Matt Mernagh

De kwekers van The Flying Dutchmen hebben een originele Thaise langbloeier genomen en die terug gekruist met een Skunk #1. Met als doel om zoveel mogelijk van de Thaise high en smaak te behouden, terwijl ze aan de bloeitijd en hoogte van de plant werkten.

Blowers die de legendarische Thai sticks nog kennen uit de seventies zullen bij het roken van Thai Tanic wel levendige herinneringen aan die wietjes uit hun jeugd krijgen. Anderen wellicht een kleine maar toch potente glimp opvangen van de rijke wietgeschiedenis.

Greets, MM

 

Wil je de Thai Tanic ook wel eens proberen, de zaden zijn te bestellen bij The Flying Dutchmen in Amsterdam

 

(advertenties)