(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Headband is zo’n echte sterke wiet die steevast ergens in de High Times strongest strains lijst staat maar waar we hier eigenlijk niet heel veel van horen. Toch zijn Headband zaden ook hier wel te verkrijgen. Natuurlijk heeft Matt Mernagh ook deze wiet gerookt, hier is zijn rookverslag.

Ganja God damn! Headband is een pittig fucking wietje die je ogen op standje ‘Droopy’ zet, en je even flink laat voelen waar je longen zitten. Alles aan Headband is sterk, inclusief de structuur van de toppen en het bouquet van aardse geuren. De geur is niet Headbands sterkste eigenschap, maar daar ga je al snel aan voorbij met een effect dat je urenlang aan de grond nagelt.

Headband heeft geweldige pijnstillende eigenschappen, dat de wiet perfect maakt voor mensen die door chronische pijn geplaagd worden. Liefhebbers houden van het vertragende effect en zelfs de meest doorgewinterde wietrokers eindigen onder de tafel als ze te veel van deze Headband snoepen. Laat die arme schapen maar rustig in de wei rondhuppelen want schaapjes tellen is nergens voor nodig als je over een topje van deze Headband beschikt.

Noem een wietsoort en RollingStoned wietexpert Matt Mernagh heeft hem gerookt

Noem een wietsoort en RollingStoned wietexpert Matt Mernagh heeft hem gerookt

Headband is enorm smakelijk met een stevig zuur aroma waardoor het precies het soort wiet is dat je vaker wil inhaleren. De toppen hebben een geweldige look; ze zijn simpelweg prachtig! En ondoordringbaar en glimmend van de hars bovendien. Iedereen houdt van glinsterende toppen die mooi verkruimelen wanneer je een joint wil draaien. Een klein stukje Headband bevoorraadt je met meer dan genoeg inhoud voor je vloeitje, waardoor de wiet ook meteen een voordelige keus wordt.

Reserva Privada Headband, ook bekend onder de naam Sour Kush, is een combi van excellente genetica zoals Sour Diesel en OG Kush. De genen van ouderplanten zijn niet altijd een garantie voor geweldig nageslacht, maar het helpt wel.

(advertenties)