(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Kun je L.S.D. dan ook kweken?”, zul je wellicht denken. Wel, deze L.S.D. in ieder geval wel, het gaat hier namelijk over een heerlijke wietsoort van Barney’s Farm, en niet over de drugs die Albert Hofmann in 1938 uitvond. Kijken wat Matt over deze Skunk #1 – Mazar-i-Sharif kruising te zeggen heeft…

Hallo rolling stoners, Matt Mernagh hier

Barney’s L.S.D. is een ongelooflijke zachte maar uiteraard trippy wietsoort. Een euforische, creatieve high waarbij je aan je bankstel plakt. Een echte couch-locker noemen wij dat. Terwijl je voeten ergens beneden stevig aan de grond genageld staan, doet je hoofd een dansje in de wolken. Deze geweldige euforische effecten mixen perfect bij het zachte sedatieve van L.S.D. zodat het je nooit teveel wordt.

De wiet is perfect om mee te socializen omdat je na het roken eerder gaat kleppen dan dat je ervan gaat slapen. Reken erop dat je kamer of een shop erg rumoerig kan worden met enthousiast geklets als deze L.S.D. aanwezig is. Zorg dan meteen ook maar voor wat te knabbelen want een stevige vreetkick zal zeker niet uitblijven.

L.S.D. heeft een meeslepend zoet aroma, haar robuuste geur zet je blowers-zintuigen op scherp

De smaak is pittig maar niet te Skunky met een smakelijke hasj-nasmaak. L.S.D. heeft een meeslepend zoet aroma, haar robuuste geur zet je blowers-zintuigen op scherp. Heb je eenmaal kennis met deze L.S.D. gemaakt dan zul je haar niet snel vergeten omdat ze grote flashback kwaliteiten heeft, als er al zoiets bestaat.

Barney’s Farm nam een oude Skunk#1 en een Mazar-i-Sharif om deze freaky indica dominante soort te maken die als kadootje nog vele sativa eigenschappen heeft. De langer bloeiende variant geeft je zelfs een nog weirder trippy effect.  Dit is een creatieve couch-locker die haar naam eer aan doet en ik ben er helemaal verliefd op geworden. Psychowiet als geen ander.

Matt Mernagh

(advertentie)