(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals je wellicht weet is OG Kush de meest voorkomende wietsoort die momenteel in Noord Amerika verkrijgbaar is. Iedere dealer en dispensary heeft het op de menukaart staan, zelfs als ze het niet hebben. Het is de Amnesia van Amerika, en natuurlijk onderwierp Matt Mernagh de soort aan een rooktest.

Hallo cannabis enthousiastelingen!

Dankzij haar geweldige kwaliteiten en het feit dat zo’n beetje elke kweker het kweekt, is OG Kush nu enorm populair geworden in Amerika. Natuurlijk hielpen de celebs mee aan de hype van de sterke wietsoort. Je zou het bijna vergeten, maar er was ook een tijd waarin er maar moeilijk aan OG Kush te komen was. De wiet was alleen weggelegd voor de cannabis in crowd. Nu bieden verschillende zadenbedrijven hun eigen OG Kush aan, wat verwarrend is, maar wel antwoord geeft op de grote vraag naar deze soort.

OG-Kush

De Kush soorten zijn vrij duur. Alle toppen die de naam OG Kush dragen zijn zeer compact en hebben een mooie dikke laag trichomen. Zelf als het niet de echte OG Kush is. Wanneer je een budje laat vallen hoor je hem de grond raken met een plof. Commercieel gekweekte OG Kush zoals op het plaatje hierboven, die goed te eten heeft gehad zeg maar, zal nog steeds een herkenbare Kush geur en smaak hebben, wat zurig en aarde-achtig is met een vleugje naaldboom.

Heb je deze soort eenmaal geproefd en gerookt dan zul je het gemakkelijk herkennen, of in ieder geval weten te vertellen of een wietsoort een soort van Kush is, of niet. Alles aan OG Kush, en Kush in het algemeen is memorabel. De high is energiek met een sterk effect op het lichaam. Beginnende blowers kunnen overweldigd raken door het sterke effect van de OG Kush, dus doe maar rustig aan.

Wie OG Kush eens wil kweken, er zijn maar liefst zes verschillende OG Kush soorten te koop bij amsterdamseedcenter.com

 

(advertenties)