(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat is de populairste kush? Het is zo’n grootse vraag dat je er niet omheen kunt om vele stoners naar hun mening te vragen. Het is het soort vraag dat forums doet vollopen met reacties omdat het hele leven een soort populariteitswedstrijd is. 

berrykush22

Berry Kush

Oké, ik ga de vraag stellen, wat vind jij de beste kushsoort, maar wees eerlijk, de plek waar blowers wonen, hun ervaring en vooral hun toegang tot goede of slechte wietsoorten zal hun antwoord op de vraag bepalen. Of ingewikkelder nog, hoe moeten we het antwoord op de vraag eigenlijk bepalen? Gaat het om de lekkerste kush, of de stonedste? Of bepaalt het oog wat de beste kush is? Of is het simpelweg mijn persoonlijke favoriet?

Pink Kush is met voorsprong de beste kush review op mijn site. Deze verslaat de Purple Kush en OG Kush. Meer blowers lezen over Pink Kush, toch is het moeilijk te zeggen wat nou de beste van de drie kushes is. Master Kush en Hindu Kush zouden ook meer dan genoeg ganja kudo’s moeten kunnen binnenhalen, maar de verkrijgbaarheid van deze soorten is niet meer wat het geweest is. En dat is jammer want Master Kush, die ooit onder de naam Highrise ging is eersteklas wiet! Meer jonge blowers vragen naar Rockstar of Silver Kush in plaats van de old school kush klassiekers.

Als het om smaak gaat zijn Vanilla Kush en Berry Kush meer dan smaakvol, maar dat zijn ook niet de meest populaire kush soorten. Beide soorten hebben een extra smaaksensatie die de meeste kush mist.

De soort is helemaal niet populair, en buiten een select gezelschap ook niet verkrijgbaar, maar Lilac Kush is met verre voorsprong de heerlijkste kush die ik ooit ben tegengekomen. Toegegeven, deze heb ik zelf gekweekt en je eigenteelt smaakt natuurlijk altijd het best 😉

 

(advertenties)