(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bij Jack beginnen de toppen zich mooi te formeren in deze tweede week van de zichtbare bloei. Het weer is lekker en Jack steekt de BBQ maar aan. Ondertussen vergelen de bladeren van zijn Strawberry Haze wel een beetje. Om het op te lossen wordt de pH-waarde met vers water verhoogd. 

3 april: Niet veel gedaan, de plantjes gaan bijna vanzelf. Water geven doen we niet vandaag; ze hebben een bak vol. De EC-waarde is 1.6 en de pH-waarde 5,7.

4 april: Lekker van het weer genoten, de kids hadden geen thuisschool vandaag 😉
Oeps! Bedtijd, is het al zo laat? Dan ook geen foto’s. Een biertje gedronken, dan doe ik niets bij de plantjes.

5 april: Oh jee, vandaag ook bij de BBQ een biertje gehad dus vandaag doe ik ook niets. Ben zelfs vergeten te kijken…

6 april: Oké, wat zie ik nu? Mijn pH-waarde gaat omlaag. Gelukkig heb ik pH+ in huis dus zal dat maar voor één dagje toevoegen. Morgen moet ik dus water vervangen. Dat zal misschien ook wel die lichtere kleur blaadjes veroorzaken. De pH zal ik met behulp van het water op 6,5 zetten, dan mag het daarna wel weer wat zakken.

7 april: Vandaag water vervangen. Heb vandaag ook voor het eerst Green Sensation van Plagron erbij gedaan.
60 milliliter Green Sensation en 60 milliliter A & B.

De bladeren van de plantjes kleuren beetje licht. Ze hebben honger maar ik kan niet te veel voeding geven. Dat vonden ze niet zo fijn. Ik zag het aan de bladeren, dus had ik het met paar emmers water bijgesteld maar nu hebben ze dus een tekort.

8 april: De plantjes gaan weer vooruit. Ze zijn blij met hun verse water tot nu toe. Nu moeten alleen de bladeren nog bijtrekken, al heeft plantje 3 nergens last van.

Lamp 2 (waar geen plant onder staat) heb ik maar weer even uitgezet. De zon mag de stroommeter nu lekker laten terugdraaien. Koken doen we niet; met dit weer is het tijd voor de BBQ. Helaas ook niet veel foto’s. Deze week wil ik het terras en de tuin klaar hebben voor de zomer. Zal kijken of ik morgen foto’s kan maken want foto’s met licht aan vind ik niet echt mooi.

9 april: Vandaag foto’s kunnen maken, ondanks dat ik gesloopt ben van het stukje terras bij maken. Bestraten is toch niet zo gemakkelijk als het er uit ziet als je er naar kijkt 😁

Oké, naar de plantjes. Ik heb vandaag wat bladeren weggehaald die onder het net zaten en langzaam aan het afsterven waren. Dat is volkomen normaal. Verder niet veel gedaan want dat was niet nodig 😎

Fijne paasdagen en tot volgende week!

Jack

(advertenties)