(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dat Barney lacht is begrijpelijk aangezien zijn vier Cheese planten er supermooi bij staan. De vier dames vullen zijn hele medicijntent met knalharde toppen en een heerlijke geur. Hoe dat zo gekomen is legt de medicinale kweker zelf uit, in deze verse update van bloeiweek nummer 7.

Hallo cannabis vrienden en vriendinnen. Het is weer tijd voor mijn update… en wat voor een! Wanneer ik mijn medicijntentje open, is het onmiddellijk CHEESE! En ik heb een grote glimlach op mijn kop. Mooie dikke toppen en veel ook. Moet je nagaan dat het maar vier planten zijn, wat ik al dacht blijkt waar; minder kan ook meer zijn. Als je de dames de ruimte geeft dan gaan ze als een speer en dat zie je nu ook gebeuren.

DSC_1531

Yield Panels

Maar goed, ik weet ook dat ik het meeste van dit mooie resultaat te danken heb aan de Azerwing, de Yield Panels en mijn nieuwe lamp, daar krijg je een strakke bak licht van en dat is het meest bepalend voor een goed kweekresultaat. Ik heb zoals jullie weten een lumenmeter in mijn tent gehad. Nu weet ik niet precies van de hoed en de lumenrand, maar ik zag wel dat de meter dubbel zo hard uitsloeg naast de Yield Panels, en dat zegt mij genoeg: het licht wordt bijna voor de volle 100 procent teruggekaatst.

De afgelopen weken hebben jullie mee kunnen genieten van de effecten van de Yield Panels in combinatie met zo’n Azerwing en mijn dames liegen er niet om. Ik ben in ieder geval er van overtuigd dat wanneer je nu een tent zou aanschaffen, doe er dan wat extra doekoe bij en kijk naar de Yield Panels. Zet ze dan een meter hoog vanaf de grond vast met verstelbare hangers, dan heb je de ideale opzet. Hoe hoog je planten komen maakt niet uit want door de hangers groeien de Yield Panels gewoon met de planten mee. Het enige probleem is dat je nog even zult moeten wachten, want de Yield Panels zijn nu nog niet verkrijgbaar. Hou RollingStoned dus scherp in de gaten want die melden het vast en zeker zodra G-Tools de panelen wel gaat leveren.

DSC_1532

Laatste weken

Ik ben nu ondertussen wel gestopt met voeden en gestart met spoelen. Dat betekent niet dat ik de planten verzuip met water, maar gewoon dat ik vanaf nu geen voeding meer in het drinkwater doe. Ik heb na het foto’s schieten het hele zooitje moeten stutten want toen ik klaar was met fotograferen, vielen ze bij bosjes om. Simpelweg omdat ze topzwaar geworden zijn dus dat belooft wat. De toppen zijn ook super compact; ze voelen zwaar en echt dik aan en niet van dat een centimeter indrukken, nee niet eens een millimeter zo stug zijn ze. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat het water nu uit m’n bekkie druipt, damn man wat staan ze er mooi bij! Ik ben met recht een trotse kweker. Ik wens iedereen een geweldige week toe en roep zoals iedere week: smoke on!

Barney Green

(advertentie)