(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Superheavy’s stuiteren uit zijn speakers, een joint rolt over zijn lip en zijn koffie is vers. Oftewel; Barney zit weer klaar om jou te updaten over het verloop van de Cheese dames in zijn medicijntent. En dat is superspannend, want zijn Cheese planten gaan hartstikke goed en dragen nu al superheavy toppen 😉

Hallo cannabisvrienden, ik kweek nu al zeven jaar mijn eigen wiet en heb aardig wat mensen in dit vak leren kennen. Ik heb altijd met jaloerse ogen gekeken naar wat zij kweekten en wilde dat zelf ook. Maar die tijd is nu voorbij want wat ik vroeger bij anderen zag, gebeurt nu ook bij mij. Mijn toppen zijn mooi dik en vol en dat terwijl ze nog vol met witte haren zitten, ze zullen met andere woorden nog een heel stuk dikker gaan worden! Goed gereedschap is werkelijk het halve werk.

DSC_1518 (Custom)

Ik heb maandag het laatste beetje voedingswater gegeven en ben daarna begonnen met spoelen. Let op, gebruik voor het spoelen afgezuurd water. Dit omdat de planten dan tijdens het spoelen de achtergebleven voeding in het medium als nog kunnen opnemen. Ik denk trouwens dat de planten nog wel iets langer moeten staan dan twee weken, dus het is goed dat ze nog voeding binnenkrijgen. Ik wil ze nu ook niet verhongeren, dat zou zonde zijn. Je kan het ook gewoon weg spoelen maar voeding is duur, begrijp me niet verkeert want het is zijn geld waard maar ons bin zuinig dus waarom weggooien gun achter gebleven voeding een tweede ronde!

DSC_1516 (Custom)

Als ik kijk naar wat er bloeit, zie ik een veld van toppen die steeds dikker worden en compact aanvoelen (hemels gewoon!). De hars met de THC wordt ook steeds beter zichtbaar en als je de dames aanraakt dan plakken je vingers als de neten, ik ben een gelukkige kweker. Ik wou ook even kwijt dat mocht je als lezer vragen aan mij willen stellen, dan kan dat via Facebook. Ik gebruik daar mijn pseudoniem Barney Green, dus voeg me toe als vriend en vraag maar raak, is cool.

Ik ga deze week ook vast beginnen met het voorbereiden van de volgende ronde. Ik heb namelijk de eer heb gekregen om een nieuwe soort te introduceren en als eerste mag testen. Het gaat hier om een medicinale variant met een verhoogt CBD gehalte en daar zijn mensen met schizofrenie – zoals ikzelf – bij gebaat. CBD heeft een anti psychotische werking, dit is pas de laatste jaren ontdekt en wordt nog niet door de medici erkent en zelfs afgeraden. Ik heb dit effect in het verleden echter al een keer mogen ervaren en ben dus verheugt dat we nu nog een strain van Nederlandse bodem hebben met een verhoogde CBD-waarde. CBD is tevens goed voor andere aandoeningen zoals bijvoorbeeld epilepsie. De cannabinoïde bevindt zich niet alleen in de top maar ook op het blad. Een topje kan je roken en het blad kun je verwerken om zo de CBD er aan te onttrekken.

DSC_1517 (Custom)

Volgende week meer over deze nieuwe ronde, en misschien zelfs al wat eerste kiemfoto’s, we zullen zien. Voor nu wens ik jullie weer een fijne week toe en zeg; geniet van het lekkere weer en smoke on!

Barney Green

(advertentie)