(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bij Barney gaat het gefeminiseerde zaad project onverminderd door, maar nu zijn planten al zo’n negen weken oud zijn groeien ze wel de pan, of liever gezegd, de tent uit. Maar daar heeft Barney gelukkig zo zijn trucjes voor, kijken wat hij doet.

Lieve lezers, ik heb zoals altijd een lekker muziekje op staan uit mijn mond steekt uiteraard een lekker jointje. We kunnen van start. Mijn planten zijn nu negen weken oud en bloeien sinds twee weken. Afgelopen dinsdag heb ik de Medical Kush voor het laatst met het zilverwater behandeld. Al met al heb ik de plant 1 week in de groei, en anderhalve week in de bloei behandeld. Hierbij heb ik in totaal 50 milliliter zilverwater gebruikt. Ik ga ervan uit dat het genoeg is om mannelijke bloemen te kweken aan de van oorsprong vrouwelijke plant.

1

Ik houd de behandelde tak goed in de gaten maar heb nog niks gezien van dat de transformatie. Ook tijdens het behandelen zag ik geen veranderingen, afgezien van bladeren die iets lichter werden. Als je goed kijkt zie je wel de zilverdeeltjes ziet glinsteren op het blad. Nou we zullen zien! Geduld is tenslotte een schone zaak.

Als je goed kijkt zie je de zilverdeeltjes ziet glinsteren op het blad

Verder viel het mij op dat ondanks de vele vertakkingen, de planten omhoog schoten als kool. Ze gaan voor het plafond. Hier moest ik natuurlijk een stokje voor steken, dus tijd voor supercroppen. Op de eerste foto hierboven kun je zien hoe hoog de planten waren. Supercroppen houdt in dat je met je vingers de stam licht kneust zodat je de plant zonder dat zij breekt om kunt buigen. Het mooie hiervan is dat als je het goed doet, de toppen na een paar uur weer naar boven staan. Als dat gebeurd weet je ook meteen dat je de tak niet kapot hebt geknakt 😉

2

Zoals je ziet is het geen gezicht wanneer alles zo plat ligt, alsof ik ze gemold heb. Gelukkig is dat niet het geval, op de foto hieronder, kun je zien dat de toppen weer naar boven staan en dat er geen bladeren geel zijn geworden. Ik ben dan ook tevreden met het resultaat.

Jullie zien ook op de foto’s dat ik de buitenste rand ongemoeid heb gelaten. Dit omdat ze zodra ze boven de lichtval uitkomen ze zullen afremmen en door de afstand gaan ze ook niet kapot van de warmte. Bovendien vind ik het wel mooi om een paar recht opstaande toppen te hebben. Die zien er toch wat imposanter uit.

4

De tak die ik behandel met het zilverwater heb ik ook recht op laten staan zodat ze het stuifmeel straks goed kan verspreiden over de andere planten, en ik zo van iedere soort een gefeminiseerde kruising krijg. Mijn trucje bij het supercroppen is dat ik ze voor dat ik ze ombuig ik ze een liter voedingswater heb gegeven met de voeding van B.A.C. Zo kunnen ze eventuele herstellende bouwstoffen meteen uit de grond opnemen zodat ze snel weer goed gaan. Soort van pleister op de wonden zeg maar. Ik ga verder met experimenteren en wens jullie een fijne week toe. Smoke on!

Barney

(advertenties)