(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Deze update was er bijna niet geweest dankzij computerproblemen bij onze Barney. Gelukkig zette hij alles op alles, en met behulp van een goede vriend (en de nodige wiet natuurlijk) komt alles toch nog op zijn pootjes terecht. Kijk dus maar snel hoe zijn femzaad-project verloopt. Tipje van de sluier: de bloei is begonnen!

Ik heb voor de verandering Funky Town radio op staan en er zit een dikke, wat zeg ik, een hele dikke joint op de lip. Dat betekent dat ik weer klaar ben boor een nieuwe update. Het zag er even naar uit dat ik deze week geen update kon inleveren. Mijn pc is namelijk kapot gegaan. Maar met de hulp van een goede vriend heb ik een vervanger kunnen regelen en kon ik gelukkig snel weer aan de slag.

De eerste week van de bloei is begonnen, en de meiden hebben er zin in want ze gaan als een speer! Moet waarschijnlijk supercroppen want scroggen door het rek lukt nog niet echt goed. Maar met vallen en opstaan komen we er wel. Ik heb de Medical Kush nog behandeld met het zilverwater. Je weet, om geferminiseerd zaad te maken. Mocht je het niet weten, lees dan nog eens mijn eerdere verslagen, scrol daarvoor gewoon naar beneden.

 

 

 

DSC_0121

Maar je moet ze dus drie weken lang behandelen, alleen met een paar dagen is het flesje zilverwater op en ik kan het niet aanvullen. Ik hoop dus maar dat het genoeg is voor mijn experiment. De andere meiden zoals de Strawberry en de Sweet ’n Sour gaan super. Net als de rest hebben ze heel veel vertakkingen en das goed want daar komen weer toppen aan. Ik heb ze een week voor de bloei nog een keer getopt en dat werpt zijn vruchten af. Ik heb een tevreden gevoel als ik naar me planten kijk. Mi Sa happy Aye!

DSC_0113

Ik ga ze volgende week de voeding geven van B.A.C. maar niet de groeivoeding want groeien gaat super. Wel bloeivoeding en denk dat ik iets meer geef dan aangegeven. Door de vele vertakkingen die de planten hebben, ik wil er natuurlijk wel grote bud’s aan hebben. Ik heb het nog een doorgelezen maar overvoeden is moeilijk met deze biologische voeding. Je creëert een fauna in de grond, een bodemleven. Geleidelijk geeft dat weer voeding af waardoor de plant zelf bepaalt hoeveel ze opneemt en je dus niet zo heel snel teveel zal geven.

Ik wens jullie weer een fijne week toe en ik ga even chillen. Ben tot diep in de nacht bezig geweest met installeren van de juiste software om weer verder te kunnen.

Barney

(advertenties)