(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Terwijl zijn Cheese dames geduldig wachten op de komst van nieuwe kweekmaterialen, rookt hij zelf nog even rustig van zijn MC White Kush. De tent is inmiddels leeg en één topje is onderweg naar het lab om getest te worden. Afijn, een hoop nieuwe ontwikkelingen dus in de kweektent van Barney.

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen. Ja ja, het laatste kweekverslag van de MC White Kush. Ik heb Bob Marley op staan en op mijn lip hangt een joint.. komt ie! Het is eigenlijk meer een rookverslag want ook de laatste sativa dominante planten zijn omgelegd en droog. Er zijn mooie toppen vanaf gekomen. Het gewicht laat ik in het midden want op mij moet je geen lijn trekken, zo goed ben ik ook weer niet, keep it real. Maar ik heb er wel meer dan gewoonlijk vanaf gehaald.

DSC_1171 (Custom)

Koffie & Kush in huize Barney Green, Yummie!

En dan de smaak: ze rookt lekker mild is iets minder heftig dan de indica fenotypes. Ik proef soms iets van een citrussmaak maar vooral een Amnesia aroma. Mijn toppen van zijn over het algemeen niet zo mooi geknipt maar waarom ook? Op de bladeren zit THC en genoeg ook, dus zonde om dat er af te knippen denk ik dan. De schudbladeren haal ik wel weg maar verder laat ik het zo en rook het lekker op. Ik serveer het ook zo bij de koffie en niemand die er wat van zegt, iedereen is steeds tevreden over mijn kweekkunsten.

DSC_1136

Zo stond de MC White Kush er vorige week nog bij…

Het test laboratorium in Amsterdam gaat een sample van de indica dominante planten voor me testen en daar een cannabinoïdenprofiel van maken. Dan kan ik jullie straks precies vertellen wat de waarden zijn van de MC White Kush, ik ben zelf reuze benieuwd want de soort helpt me heel goed om met mijn medicatie te minderen.

What’s next?

Nog wat lichte vergeling onderaan, maar de Cheese planten zijn klaar voor een bloeifase onder de Azerwing

Het volgende bloeiproject staat al klaar. Het is de laatste groeiweek voor de Cheese dames van Spliff Seeds. Het wachten is op de Azerwing en de reflectorplaten van G-tools. Zodra ik die binnen heb en goed en wel geïnstalleerd zijn, zal ik een extra update inlassen over deze reflector en de opbrengstverhogende reflectieplaten. De dames zijn er in principe klaar voor, de potjes worden al krap. Ik heb 20-literpotten klaar staan voor de vier dames. Ja vier maar, want minder kan volgens mij meer worden. Ik wil de meiden de ruimte geven om goed tot hun recht te komen. Door minder planten te plaatsen heb je kans dat het licht ook wat dieper doordringt als de planten straks volwassen zijn.

DSC_1174 (Custom)

Helemaal 100 procent gaat het nog niet met de meiden, er zijn hier en daar wat bladeren die geel worden en afsterven. Ik hoop dat het in de bloeifase bijtrekt. Ik weet niet precies wat het is met de dames maar mijn vrienden hebben ook blad problemen dus er zijn meer hoofden bezig met dit fenomeen. Wanneer een van ons de oorzaak ontdekt zal ik het laten weten. Ik ga mijn tent nu verder klaar maken en wens jullie vast een fijn weekend toe en zeg smoke on!

Barney

(advertentie)