(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Elmo heeft het druk, helaas kan hij daarom even niet wekelijks verslag bijhouden van zijn kweekavonturen. Maar goed, gelukkig is hij jullie niet helemaal vergeten, en maakte hij deze week een mooi oogstverslag. Benieuwd hoeveel gram hij uit de microtent van slechts 30 x 30 centimeter haalde?

Hallo wietvrienden en vriendinnen, hebben jullie me gemist? Ik jullie wel hoor, maar ik ben momenteel veel naar het buitenland voor mijn werk. En dan red ik het niet altijd om jullie op tijd op de hoogte te houden van de planten in mijn microtentje. Gelukkig heb ik een lieve vriendin die ondertussen ook over een goed werkend stel groene vingers beschikt. Mijn planten komen daardoor dus niets tekort gelukkig.

oogst2

Mijn vriendin heeft de vier Amnesia Haze plantjes ook voor mij geoogst tijdens mijn afwezigheid. Dat was lekker thuiskomen moet ik wel zeggen, want ik kon meteen een lekkere Amnesia joint roken. De wiet was al goed droog en netjes geknipt ook. Maar jullie zijn natuurlijk vooral benieuwd naar het gewicht van de wiet uit deze superkleine kweektent. Het was in totaal 15 gram droog, en daar ben ik heel tevreden mee voor zo’n klein tentje! De wiet smaakt mij heerlijk en heeft een punch van jewelste kan ik jullie vertellen.

oogst3

De vier planten hebben uiteindelijk een hoogte bereikt van ongeveer 20 centimeter in de potjes van 13 x 13 x13 centimeter, een prima resultaat. Ik moest de wiet natuurlijk even proeven, maar heb de rest netjes in een grote glazen pot gedaan om te laten curen. Als ik dan de volgende keer weer thuiskom zal het daardoor pas echt lekker smaken.

De volgende kweek staat al lekker in de bloei onder de nieuwe led verlichting zoals je op de foto kan zien. Het zijn deze keer vijf plantjes en vier verschillende soorten: één Amnesia Haze, één BlueShine, één B-52 en twee BubbleGum plantjes. Voeding krijgen ze nog niet. Tot over 2 weken!

Elmo

(advertenties)