(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Canadese cannabis-expert, schrijver en activist Matt Mernagh heeft er zo’n beetje zijn levenstaak van gemaakt: zoveel mogelijk wietsoorten roken en beschrijven voor het nageslacht. En voor jou natuurlijk, ben je ook zo benieuwd naar zijn mening over de Nederlandse White Widow?

White-WidowGanja Greetings, Matt Mernagh hier. Voor me ligt White Widow, een ware cannabiskampioen. Deze pittige wietsoort heeft een legendarische status vergaard. Het aroma is te vergelijken met peper en zal een ervaren blowersneus dan ook zeker prikkelen. En het mooiste van alles is dat de voluptueuze unieke geur van White Widow exact overeen komt met haar smaak bij het roken.

Reken op een smaakexplosie van zwarte peper en knallende kaneel bij het inhaleren. En direct daarna een plezierige en lichamelijk ontspannen buzz. Totale ontspanning, maar geen greintje saaiheid echter. In plaats daarvan heeft White Widow de kwaliteit om je alert en actief te maken, waardoor ik de wiet heerlijk vind om te gebruiken bij mentale activiteiten zoals het schrijven van deze review. Je wordt er chill en relaxed van, maar tegelijk gefocust. Een prima wietsoort ook om mee te socialiseren.

White Widow is de moeder aller witte wietsoorten

White Widow is de moeder aller witte wietsoorten en nog altijd een grote klassieker op de menukaarten van jullie coffeeshops. Er is een hele subcategorie van witte soorten ontstaan sinds White Widow en ik ben er gek op! Ik ben altijd op jacht naar witte soorten, een paar van mijn favoriete soorten zijn White Widow, White Rhino en Great White Shark.

(advertenties)