(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Milieubewuste luilakken en yogaliefhebbers kunnen voortaan met een zuiver geweten en zonder schuldgevoelens gaan liggen op deze dunne matras. Hij is namelijk vervaardigd uit 100% zuivere en heerlijk zachte hennep, zelfs het overtrek is gemaakt van henneptextiel.

Het supermooie dunne matras is een product van Sensi Seeds zusterbedrijf Hempflax. Je kunt het gebruiken als dekmatras op je bed of als yogamat. Je zult je als herboren voelen want het matras is verrijkt met aromatische kruiden en etherische oliën en heeft hierdoor een therapeutisch effect wanneer je erop ligt. Je kunt kiezen uit de geuren ‘Romantic’ en ‘ylang-ylang’.

hempmat

De mat is heel geschikt om op te sporten, de natuurlijke materialen voelen veel prettiger aan dan de rubberen matjes die doorgaans bij het sporten worden gebruikt. Ook bij het masseren is deze matras een ideale metgezel, het ligt heerlijk comfortabel maar geeft toch genoeg ondersteuning. Het mag voor zichzelf spreken dat het therapeutische aroma ook bij een heerlijke massage heerlijk rustgevend is.

De matras is 70 x 200 centimeter en komt compact opgerold in een bijbehorende hoes. Met het bijgeleverde extra flesje etherische olie blijft het heerlijke aroma altijd te ruiken. De Herbal Hemp Mat kost 70 euro en is te koop in de webwinkel van Hempishop.

(advertenties)