(advertentie)
(advertentie)
CannaTommy Lees ook:
(advertentie)

Je kent hem nog niet maar daar brengt CannaTommy vandaag voor het eerst verandering in aan. Hij is namelijk de gelukkige winnaar van onze Dokter Groen Special. Het komende jaar kweekt hij daarin verschillende wietsoorten van Amsterdam Genetics, maar slechts één plant tegelijk. Voor het zover is moet er echter eerst het een en ander uitgepakt worden…

Hallo CNNBS lezer,

Ik ben CannaTommy. Je kent mij nog niet, maar ik ben de gelukkige winnaar van de Dokter Groen Special. Ik ga mijn best doen om je het komende jaar elke week te voorzien van een nuttig kweekverslag. Al een paar jaar kweek ik mijn eigen medicijn, omdat ik een chronische bindweefselziekte heb. Hierdoor verwerk ik medicatie anders, waardoor de meeste farmaceutische pillen bij mij niet goed, of op een verkeerde manier werken.

Het is goed nieuws dat de werking van cannabis steeds meer erkend en bekend wordt. Daarnaast zie ik mezelf als levend bewijs. Cannabis is voor mij een veelzijdig medicijn en helpt mij tegen chronische pijn, misselijkheid, duizeligheid, slapeloosheid, maag- en darmklachten en nog zoveel meer. Ik probeer mijn cannabisconsumptie zo veel mogelijk te variëren: vapen, dabben, cannabisolie, edibles en af en toe een pure joint.

Dokters recept

Ook al heb ik een doktersrecept voor medicinale cannabis, ik ben blij dat Dokter Groen me een handje helpt met het kweken van echte, goede cannabis: eerlijk, betaalbaar en zonder gammastraling. Wiet waar smaak aan zit en waarvan je geen pijn van in je keel en portemonnee krijgt.

In mijn puberjaren ben ik ooit buiten begonnen met kweken, inmiddels alweer vele jaren geleden. Ik ben blij dat ik onze geliefde plant al zo vroeg in mijn leven heb ontdekt. Inmiddels heb ik verschillende kweekmethodes uitgeprobeerd. Hydrocultuur blijft daarbij absoluut mijn favoriet! Snel groeiende planten, geen aarde (waar de beestjes vaak in gaan zitten) en je plant drinkt zelf als ze daar zin in heeft. Het is lekker technisch en je kunt altijd wel iets optimaliseren.

Zogezegd ben ik ook de winnaar van de Dokter Groen Special (DGS). Voor mij is de DGS perfect om verzekerd te zijn van een goed medicijn, zonder rotzooi. Door het Flow Hydroponics 3-in-1 Systeem is sjouwen met zakken grond gelukkig verleden tijd. Ik zal de reeds bewezen kweekmethode van Dokter Groen met één plant volgen, en hoop daar komende week mee te beginnen. Ik kan namelijk niet wachten om mijn groene vingers uit de mouwen te steken en daarvan hier verslag te doen!

Inmiddels is de kweekkast gearriveerd en heb ik wat unboxing foto’s geschoten. Komende week bouw ik de DGS op, zodat de zaden ontkiemd kunnen worden. Ik ben enorm benieuwd naar de G-Bars 160 Watt LED-lamp, waar ook rood en ver-rood licht in het spectrum aanwezig is. Over de opbouw volgende week meer.

AK Choco Kush

Dit jaar kies ik mijn wietsoorten uit de fijne collectie topgenetica van Amsterdam Genetics. Op de website geeft Amsterdam Genetics een uitgebreide toelichting bij de verschillende soorten en de voordelen bij medicinaal gebruik. Erg fijn, want cannabis is zoveel meer dan alleen een THC-percentage. Ik was onder de indruk van hun catalogus en kon moeilijk kiezen, maar het is AK Choco Kush geworden. Ik hoop dat deze dame, met haar sterke indica genen, mij ‘s nachts aan een beetje slaap en lichamelijke ontspanning kan helpen.

Al snel na de bestelling kwam een mooi discreet brievenbuspakket binnen. Hierin zaten niet alleen de AK Choco Kush zaden, maar een compleet Amsterdam Genetics pretpakket! Erg tof materiaal en ik ben meteen ook weer voorzien van vloei en tips met een slogan waar ik volledig achter sta: It’s not a drug, it’s a lifestyle.

Peace, CannaTommy

(advertentie)