(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel, je leest het echt goed, je kunt het absolute topmodel van onze CNNBS kweekkasten winnen! Een G-Kit ter waarde van €1379,- compleet met full-spectrum LED kweeklamp, plantenvoeding, fan, propagator, pH- en EC-meter en hydrosysteem. Je moet er echter wel wat voor doen, maar dat is logisch en dan heb je ook wat! Lees snel verder om kans op deze mooie prijs te maken. 

We hebben een absoluut buitenkansje voor je want een kweekkast weggeven, dat doen we niet elke dag. En al helemaal niet zo’n compleet model als de Dokter Groen Special, want daarmee kun je meteen met kweken beginnen. Met deze nieuwe kweekkast kun je dus meteen van start; hij is gemaakt volgens de instructies van Dokter Groen himself.

Dokter Groen Special

Zo is de Dokter Groen Special voorzien van dubbele klapdeuren om je planten goed te kunnen verzorgen, en staat het Flow Hydroponics 3-in-1 Systeem onder de kast in plaats van erin. Zo hebben je planten meer ruimte om te groeien, en kun jij het hydrosysteem makkelijker bijvullen. Verder is de kweekkast helemaal compleet uitgerust met een efficiënte 160 Watt full-spectrum G-Bars LED kweeklamp, fan, fluisterstille afzuiger en koolstoffilter, en krijg je er zelfs een propagator en plantenvoeding voor een jaar bij.

Dit kweekte Dokter Groen in de exclusieve kweekkast. Doe jij hem dat na?

Wat moet je daarvoor doen?

Je begrijpt dat we zo’n exclusieve prijs niet zomaar weggeven; je moet er wel wat voor doen. In de kop boven dit artikel staat het eigenlijk al. Om kans op de kweekkast te maken moet je namelijk wel bereid zijn om je ervaringen met de kast in wekelijkse kweekverslagen met ons en de lezers van CNNBS te delen. We willen namelijk graag laten zien dat niet alleen Dokter Groen topresultaten kan halen met de kweekkast.

We vragen daarom dat degene die de kweekkast wint, daar een jaar lang wekelijkse kweekverslagen over schrijft. Je krijgt daarbij alle hulp die je nodig hebt, maar het is wel belangrijk dat je groene vingers en de nodige ervaring hebt. Ook vinden we het belangrijk dat je in staat bent om je ervaring goed in woorden uit te drukken, dus enige ervaring met schrijven is ook gewenst. Gedurende het jaar krijg je van ons de zaadjes om in de kast te kweken, dus daar hoef je verder niet over na te denken.

De oogst van Dokter Groens Auto Blancaneu in de Dokter Groen Special.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op de complete Dokter Groen Special stuur je ons een mail waaruit blijkt dat je genoeg ervaring hebt met het binnen kweken van planten. Als je eerder hydrologisch gekweekt hebt of dat nog steeds doet is dat een pré. Verder moet uit de mail ook blijken dat je goed over je groene hobby kunt vertellen. De kweekverslagen hoeven niet helemaal foutloos te zijn maar moeten natuurlijk wel leuk zijn om te lezen.

Kortom, als jij toch al binnen kweekt en dat voortaan graag in de Dokter Groen Special zou doen. Als je groene vingers hebt en affiniteit of ervaring met schrijven. Als je mooie foto’s van je planten maakt, en de tijd hebt om een jaar lang (vier cyclussen) wekelijks kweekverslagen te schrijven. Stuur ons dan uiterlijk donderdag 30 september een email, en wie weet staan jouw wekelijkse kweekverslagen dan binnenkort wel op CNNBS.

(advertenties)