(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Barney’s Moon Walker Kush planten genieten van hun laatste dagen onder de Budmaster, terwijl Barney zelf alweer druk is met de voorbereidingen op een nieuwe ronde. Een nieuwe ronde in een nieuwe kweektent. De vraag is alleen waar de Moon Walker Kush gedroogd moet worden…

Genietend van de zonnestralen op mijn rug en de muzikale begeleiding van Sade, het is een heerlijke dag! Tijd voor een joint en een vers verhaal over de plantaardige vrouwen in mijn leven. De Moon Walker Kush planten lopen tegen het einde van hun levens. Hier en daar verschijnen nu de nodige bruine bloeiharen die me dat vertellen.

Bruine bloeiharen

Het indrogen van de bloeiharen geeft aan de wiet bijna klaar is om geoogst te worden. Wanneer ongeveer 80 procent van de bloeiharen ingedroogd en bruin zijn is het zover. Deze nieuwe strain is me zeer goed bevallen tot nu toe, en de toppen ruiken heerlijk dus ik denk dat ze me ook na hun leven nog zullen verrassen.

De Moon Walkers worden al anderhalve week gespoeld. Dit om te voorkomen dat het eindproduct scherp in je keel brandt bij het roken. Ik moet nog wel iets vinden om de Moon Walker Kush straks te drogen want mijn droogkast is nog in gebruik als micro-kweekruimte voor de CBD planten.

Het is geen makkelijke ronde geweest, maar dat komt voornamelijk door een gebrek aan kennis over de apparatuur die ik gebruik, en dan met name de Budmaster led natuurlijk. Aan de andere kant was het ook een hele leerzame ronde. Een led kweekt toch heel anders dan een HPS met name door de lagere temperatuur. Ik ga met frisse moed de volgende ronde in.

Nieuwe soorten

Die volgende ronde zal weer onder de Budmaster zijn, welke dan ook zeker wel goed van pas zal komen want het zal in de komende twee, drie maanden nog flink warmer worden buiten. Het zal een ronde worden met drie verschillende wietsoorten, Sour Tangerine, Serious Happiness en de CBD Medi Kush. Ze zijn al ontkiemd zoals jullie weten, en staan al te pronken in de gloednieuwe Gorilla kweektent.

Ik ben verheugd om eindelijk in deze nieuwe tent te kunnen beginnen, de Gorilla staat al een tijdje in mijn huis te pronken en is superhoog en superdegelijk, heb hem besteld op GrowTentConfigurator.com. De zaailingen genieten alvast van de nieuwe ruimte, vooral van de weerkaatsing aan de binnenkant van de Gorilla tent. De lamp hangt zelfs hoger dan in de groeikast, maar de zaailingen strekken helemaal niet, en dat is top!

Tenten gekoppeld

Als de Moon Walker Kush dames deze week omgaan dan verhuizen de Budmaster en mijn afzuiger samen naar de Gorilla tent. Ja, ik heb in de nieuwe tent nog geen afzuiger en al wel planten staan, al zijn ze nu nog klein. Om de lucht in de Gorilla toch te kunnen verversen, heb ik de tenten met een slang verbonden zodat de afzuiger in de ene tent ook de lucht uit de andere tent filtert en ververst. De afzuiger heeft meer capaciteit dan ik op op twee vierkante meter nodig heb, dus maakt het niet uit dat hij nu voor twee tenten moet afzuigen, de afzuiger trekt dat wel.

Stressvrij verpotten

Ik heb de zaailingen van de nieuwe ronde van de week verpot op een stress vrije manier. Ze staan nu in 11-literpotten welke ik om te verpotten heb gevuld met aarde. In het midden heb ik een kuil gemaakt met de oude potjes als mal. Zo maak je een gat waar de kluit exact inpast en hebben de dames er geen stress van. De meiden zijn er snel van geacclimatiseerd want er zit alweer groei in.

CBD in scrog

De CBD dames in de microkast gaan ook lekker. Er is volop activiteit en veel topvorming. Ik heb al één tak moeten ombuigen, maar na twee dagen keek ze alweer naar vrolijk omhoog. Ze hebben PK-booster gekregen en ik zie het werken. Ik heb deze ronde Mills voeding gebruikt en ben daar goed over te spreken. Het is makkelijk klaar te maken en je ziet de volgende dag direct resultaat. Ze krijgen deze week nog twee keer PK-booster. Ik wens jullie een fijne week toe, smoke on!

Barney Green

(advertenties)