(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In Barney’s kweektent gaan de ontwikkelingen in een rap tempo. Veel sneller dan voor de komst van zijn nieuwe kweekspullen. Zijn planten zitten van boven tot onder al vol met toppen, en dan te bedenken dat ze nog vier weken te gaan hebben, wauw!

Hallo Cannabis vrienden en vriendinnen, met een jointje op de lip en uit de speakers iets hips zit ik achter de computer. Sprakeloos wordt ik als ik mijn tent open, kijkend naar een field of Spliff Cheese dreams. Damn! Wat staan de dames er mooi bij, en nu al vol met toppen. Niet gewoon vol, maar écht vol, ik zie zelfs nu al onderin genoeg gebeuren, veel meer dan voorheen.

DSC_1439

Meer licht en nieuwe voeding

Dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn nieuwe kweekspullen. Ik ben dan ook blij dat ik niet gediefd heb deze keer, want met dat hemelse licht van de Azerwing en de weerkaatsing van de Yield Panels lijken zelfs de wortels een kleurtje te krijgen 😉 Ik kan nu al zeggen, en we zijn er nog niet, dat de ontwikkeling in mijn tent veel sneller en meer dan gewoonlijk verloopt. De nieuwe AnimoXtrem plant stimulator is een bloeistimulator van Metrop die ik gebruik. Het is de vervanger van hun eerdere Animo Bloom en het spul pakt zeer goed uit. Ik moet het volgens het schema al in de eerste week bloei geven en ik weet niet precies wat er veranderd is in de samenstelling maar goed spul, dat zeker.

DSC_1451

Stralingswarmte

Het hitte probleem waarover ik vorige keer schreef is opgelost. Het lag niet helemaal aan de nieuwe lamp en Yield Panels want ik had ook de thermometer verkeert hangen. Gewoonlijk hangt hij aan de zijkant binnen in de tent in de schaduw. Maar door de nieuwe lamp, die een veel bredere oppervlakte belicht en de Yield Panels, hing hij nu vol in het licht, waardoor ook de stralingswarmte gemeten werd. Nu ik de thermometer weer in de schaduw heb hangen, meet ik weer een acceptabele temperatuur. De ventilator die ik heb opgehangen helpt ook goed om de warmte af te voeren, want als ik hem uitzet stijgt de warmte meteen.

DSC_1453

DSC_1443

Lumen

Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat met de Cheese Dames van Spliff Seeds. Ik heb eigenlijk niet veel meer te vertellen voor deze week, behalve dat ik van de week in het lumen verhaal duik. Volgende week heb ik de lumenmeter weer in huis, dus misschien kan ik jullie dan een duidelijke uitleg kan geven over de kracht achter de combinatie Azerwing en Yield Panels. Tot die tijd wens ik jullie vanuit mijn kweektent weer een fijne week toe en geniet van het weer. Smoke on!

Barney Green

(advertenties)