(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zelf is hij er niet het type voor om op te scheppen over de cupmaat van zijn groenedames, maar wat een toppen heeft Barney deze ronde gekweekt! De meeste planten moeten nog wel even staan, maar er is er al eentje om. De laatste loodjes van Barney’s eigen wietsoort: MC White Kush.

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen, daar is het dan; het eerste deel van het oogstverslag van de MC White Kush. Jawel, je leest het goed. Gisteren na het fotograferen heb ik één plant geoogst, de toppen waren er aan toe. De andere planten gaan nog een paar dagen, tot een week door. Misschien nog wel twee weken. Bij deze dames heb ik geduld want wat een toppen! Bij het knippen had ik ze in de hand en dat voelde als kilo’s. Geintje, maar ze zijn zeker zwaarder dan normaal. En groot ook die meiden, laten we zeggen dames met een dubbel-d cupmaat.

Ik ben erg verrast door wat de MC White Kush hier presteert. Ik kijk iedere keer als ik de tent open mijn ogen uit. Men zegt dat een F1-hybride 25 procent meer groeikracht heeft, maar dit lijkt, vergeleken met wat ik eerder presteerde wel op 75 procent meer groei- en bloeikracht! Ik geef ze nog steeds alleen maar afgezuurd water maar wel steeds minder. Dat is een truc die ik geleerd heb; door te minderen denken de dames dat het fout gaat en dat er droogte aankomt. Daardoor gaan ze nóg extra bloeien, nou ja eerder opzwellen. De toppen worden er mooi compact van en zijn dan ook snel topzwaar.

DSC_0966 (Custom)

Barney’s dubbel-d dames, wat een mooie toppen zeg. En dan te bedenken dat dit een zelfgemaakte soort is!

Kaaskoppen

Ja, de Spliff dames gaan niet zo lekker als normaal. Geen paniek hoor, ze gaan niet dood maar op de een of andere manier ondervinden ze stress. De bladeren onder aan de plantjes vergelen maar bovenin gaan ze als een speer. Ik snap niet echt wat hier nu gebeurt maar daar kom ik uiteindelijk ook wel achter. Ondertussen verwijder ik het dode blad en geef ze wat basis voeding van Metrop. Ze lijken er goed op te reageren dus dat stemt me weer wat beter.

kaas

De kaaskoppen lijken wat last te hebben van een stikstoftekort. De oorzaak daarvan is alleen niet altijd te weinig voeding, dikwijls is de pH-waarde de echte boosdoener van een stikstoftekort

Ik hou de meiden goed in de gaten, wat inhoudt dat ik bijna elk uur wel even spiek of ze er weer wat beter bij staan. Ja het zijn als het ware mijn kinderen en als ik lief voor ze ben belonen ze mij met wondertoppen. Niet omdat ik schizofreen ben, maar ik praat zo nu en dan ook tegen ze. Dan zeg ik bijvoorbeeld hoe ik ze waardeer. Zo’n houding straalt positieve energie uit en dat merk je. Ik wens jullie een fijne week en alvast een prettig weekend, en hou jullie op de hoogte. Smoke on!

Barney Green

(advertenties)