(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ook in de kast van Barney Green is het bijna pakjesavond. Zijn medicinale CBD Chronic planten staan al 6 weken vrolijk te bloeien en lieten vanaf de start een enorme groeikracht zien. Het is ongelooflijk wat je met een beetje aandacht, liefde en 220 Watt aan kweeklicht kunt bereiken.

Buiten is het brrr zo koud, maar binnen maakt Coldplay (hoe ironisch…) mijn huis lekker warm en knus. De lekkere joint op mijn lip en een kopje thee helpt ook goed tegen de kou moet ik zeggen. Tijd om over te gaan tot de orde van de dag, zoals je bewend bent zal ik jullie weer bijpraten over de ontwikkelingen van mijn CBD Chronic wietplanten.

dsc_2211

Barney bewijst dat scroggen ook uitstekend onder TL lampen kan.

Het is eind bloeiweek 6 en ik verwonder me iedere keer als ik de kast open. Overal groeien toppen die iedere keer iets meer opgezwollen zijn. Ze zitten vol met lekkers (THC én CBD)! De witte haren overheersen op dit moment nog, maar ik heb al een paar bruine haartjes gezien. En als je dan kijkt naar het zwellen van de toppen ben ik in me nopjes, want dat gaat écht hard.

De CBD Chronic dames leveren een 1 op 1 verhouding qua THC en CBD en dat is een geweldige prestatie van de ontwikkelaars van deze zadensoort. De soort is daardoor ideaal voor mensen die hun eigen medicijn willen maken. Door de gelijke verhouding tussen THC en CBD zal je je minder stoned voelen als normaal. De CBD heft het effect van de THC namelijk gedeeltelijk op.

dsc_2201

Ook CBD soorten kunnen bedekt zijn met een glinsterende laag hars…

Spoelen

Als ik in de kleine kast kijk – en die is qua oppervlak maar een vierde van de tent – dan ben ik zeker niet ontevreden. Ik denk ook dat deze soort het erg goed zal doen in mijn tent, zeker als ik kijk naar wat ze in deze kleine ruimte presteren. Ik heb de dames de laatste tijd geen voeding meer gegeven, de tijd om te spoelen is aangebroken. Dat doe ik om geen voedingssmaak in de toppen te krijgen, en aangezien deze dames als een speer gaan ben ik daar maar alvast mee begonnen.

CBD Chronic is een soort die echt de hybride groeikracht laat zien, snel ontkiemt, en goed is voor een scrog of sog. Ik had deze ronde ook met één plant kunnen doen en haar via het scrogrek door de ruimte kunnen laten groeien. Maar het is de eerste keer dat ik in een kleine kast kweek en al doende leert men. Je kunt op de foto’s goed de trichomen zien, en ook al een paar bruine haren.

Auto-lollipoppen

dsc_2213

Onder de Yieldpanels groeit nagenoeg niets, is dit de ontdekking van het auto-lollipoppen?

Door de kleine ruimte is het lastig om een foto te maken van wat er in het midden gebeurt. Maar ik kan je dit zeggen; wat aan de buitenkant te zien is, wordt overtroffen door wat er in het midden aan toppen groeit. Ik heb een foto van het gebied onder de Yieldpanels gemaakt en je ziet het: geen bloemen of bladeren. Ik zie het maar als een soort auto-lollipoppen. Ik ben ook erg benieuwd wat hier aan gewicht vanaf komt, maar denk dat het dat het best wel wat kan zijn gezien de mooie compcte vorm van de buds. En dan de geur van die meiden, hmm heerlijk! Ik wou dat ze er eens parfum van maakten. Oppassen met de gladheid, ik wens jullie een fijne week. Smoke on!

Barney Green

(advertenties)