(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In een select aantal coffeeshops hangt al een poster voor Cannabis Bevrijdingsdag, maar de promotiecampagne gaat volgende week pas echt los. Het VOC kantoor staat al vol dozen, flyers en pallets met posters voor deze tiende editie. Net als vorig jaar geeft de organisatie tien VIP-kaarten weg aan vrijwilligers, zo kun je ze winnen:

Sterkste line up ooit

Het belooft een bijzondere Cannabis Bevrijdingsdag te worden. Met een extra veld in het Flevopark, de sterkste line up van sprekers en bands ooit, en het nieuwe onderdeel Cannabis Olympics. Daarnaast is er natuurlijk weer de Hennepmarkt met bedrijven en organisaties op het gebied van cannabis en hennep, de Vape Lounge en de Cannabis University waar je de hele dag terecht kunt voor masterclasses, paneldebatten en live interviews met sprekers van drie continenten.
Houd de Cannabis Bevrijdingsdag website in de gaten want deze maand publiceren we de tijdschema’s van het hoofdpodium en de Cannabis University.

Het VOC kantoor staat al vol dozen, flyers en pallets met posters voor deze tiende editie

Vrijwilligers gezocht

Om de poster en flyers van Cannabis Bevrijdingsdag tot in de verste uithoeken van het land te verspreiden is de hulp van vrijwilligers van levensbelang. Dit is je kans om iets concreets te doen en bij te dragen aan de legalisering van cannabis in Nederland. Ga de coffeeshops, cafés, universiteiten en andere geschikte gelegenheden langs met posters en flyers. Neem plakband en punaises mee, zodat je de poster meteen zelf op kunt hangen. Pro tip: als er weinig plaats is, dan is de sigarettenautomaat meestal een prima plek voor een poster.

Dit is je kans om iets concreets te doen en bij te dragen aan de legalisering van cannabis in Nederland

Plakken = VIP-tickets pakken

Het plakken van posters in de buitenruimte is één van de oudste wapens die de activist tot zijn of haar beschikking heeft. Al sinds de uitvinding van de boekdrukkunst is het plakken van een poster de meest directe manier om mensen te bereiken met je boodschap.
Bovendien is het leuk om te doen, zeker als het lekker weer is. Een fiets met ruime fietstassen is het ideale transportmiddel voor de plakker. Behangselplak is ruim verkrijgbaar en zeer makkelijk aan te maken. Gebruik een zogenaamde blokkwast en plak alleen op toegestane plakplaatsen, die in elke gemeente te vinden zijn. Check eventueel de website van je gemeente; vaak staat daar een lijst met openbare plakplaatsen.

Al sinds de uitvinding van de boekdrukkunst is het plakken van een poster de meest directe manier om mensen te bereiken met je boodschap.

Vanaf maandag 23 april kun je posters en flyers afhalen bij de volgende afhaalpunten:

  • Amsterdam: Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 124
  • Nijmegen: Plantarium, Gerard Noodtstraat 50
  • Utrecht: ’t Grasje, Obrechtstraat 1

Promo-materiaal thuisbezorgd

Je kunt ook mailen naar info@cannabisliberationday.org Dan sturen we je posters en flyers per post. Onder de mensen die helpen met flyeren en plakken verloten we tien VIP tickets voor Cannabis Bevrijdingsdag, die toegang geven tot de besloten VIP Lounge achter het hoofdpodium. Wil je kans maken op twee VIP-kaarten, mail dan een aantal foto’s van posters die je geplakt of opgehangen hebt en flyers die je hebt neergelegd. In de eerste week van juni kiezen we de winnaars. Veel succes!

(advertentie)