(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

BongZilla heeft het gehad met dat stukjes tikken. Geen droog brood mee te verdienen ook. Vandaar dat hij een carrière switch heeft gemaakt naar een nieuwe lucratieve drugsmarkt: cannabisolie. Volstrekt verboden, maar wat een potentie mensen!

Op jacht naar het nieuwe drugsgoud: wietolie

In Rusland wonen Russen die letterlijk stinkend rijk zijn geworden door olie. Zolang deze oliebaronnen geen mot zoeken met de allergrootste baron, de aimabele Vladimir Poetin, kunnen ze zich wentelen in alle denkbare luxe. Hetzelfde geldt min of meer voor de succesvolste drugsbaronnen in Nederland. Zolang zij geen ruzie krijgen met justitie kunnen zij elk jaar een nieuwe Ferrari kopen, zo rechtstreeks uit de folder zonder proefrit. Het kan eigenlijk nog sterker gesteld worden: zij zijn rijke drugsbaronnen dankzij  justitie!

Door de struisvogelpolitiek van justitieminister Opstelten en al zijn voorgangers, de laffe houding van het parlement en de slavenmentaliteit van zogenaamd onafhankelijke rechters, maken drugsdealers winstmarges waar zelfs winstmachine Koninklijke Shell beleeft de veiligheidshelm voor afneemt. Er zullen dus weinig drugsbaronnen te vinden zijn die niet enorm fan zijn van Ivo Opstelten en zijn categorische weigering om 1 seconde serieus na te denken over cannabis.

monkey_oil1Niet nadenken, drugs dealen

Daarom heeft BongZilla besloten voorlopig ook niet meer na te denken en vol voor een carrière als oliebaron te gaan. Drugsoliebaron welteverstaan. Denk maar even mee: de cannabismarkt is verzadigd, er valt wel geld te verdienen met het kweken van wiet maar dat doen al heel veel mensen. Kleine thuiskwekers, kleine broodkwekers, middelgrote jongens met een of andere kostbare verslaving (gokken, coke, vrouwen) en een honderdtal echte drugsbaronnen. De grote jongens met personeel, loodsen vol wiet, buitenlandse afnemers, vastgoed en pakhuizen vol cash.

Nee, het nieuwe drugsgeld zit in de olie. Cannabisolie! Hartstikke verboden natuurlijk door Opstelten (Lijst I Opiumwet dus harddrugs), maar ongelooflijk populair aan het worden. Niet eens zozeer door blowers en andere recreatieve cannabisliefhebbers, maar vooral door medicinale gebruikers. Patiënten die ontdekken dat die olie zo’n beetje het wondermiddel is waar de mensheid al die eeuwen op gewacht heeft, zo’n beetje sinds die man die over het water kon lopen en door middel van wonderen zieken kon genezen, godverdomme hoe heet ie alweer?

Een maagdelijk olieveld kan worden aangeboord door ambitieuze drugsbaronnen op zoek naar nieuwe handel

In Amerika is is cannabisolie het meest gebruikte medicinale cannabismiddel. Sowieso roken ze daar hun wiet niet met tabak, blunts min of meer uitgezonderd vanwege hun sigarenhuidje. Dat gespuug met pure jointjes hangt ze ook de keel uit, dus eten ze hun shit of maken er eerst olie van en verstuiven, slikken of vermengen dat met drank en spijzen. Maar ook in andere landen is wietolie aan een opmars bezig, omdat patiënten wereldwijd het web op kunnen en je de waarheid op die manier nooit meer op zijn Opsteltens kunt negeren of ontkennen. Op de site van RollingStoned behaalde het interview met de Canadese Corrie – die dankzij cannabisolie genas van huidkanker – liefst 5.600 vind-ik-leuks op Facebook. Dat is veel als je bedenkt dat er 2.000 mensen zijn die de website als geheel liken. Nog geen maand daarna scoorde ‘blije vagina’s met cannabisolie’ meer dan het dubbele aantal Facebook-pluimen!

Overheid steunt grootste boeven

Er is dus geld te verdienen met olie. Heel veel geld, gezien de honger van het publiek. Een maagdelijk olieveld kan worden aangeboord door ambitieuze drugsbaronnen op zoek naar nieuwe handel. BongZilla gaat er in ieder geval voor, want venijnige stukjes tikken over een achterlijke minister, laffe politici en domme rechters levert hem behalve een cultstatus onder blowers en een warme handdruk van de makers van deze site geen dikbelegde boterham op. Laat staan een gloednieuwe Ferrari bij het begin van een nieuw kalenderjaar. En omdat de overheid ook bij cannabisolie de grootste boeven van harte steunt door ervoor te zorgen dat het simpele natuurproduct in het wetboek staat als harddrug (en die kosten het meeste voor de consument, haha), stroomt het geld eigenlijk vanzelf binnen.

Tuurlijk, het is sneu voor al die vrouwen die een blij oliekutje willen en de duizenden zieke mensen die kunnen worden geholpen met cannabisolie, maar er nu geen toegang tot hebben omdat ze de wet niet willen of durven overtreden of geen connecties in het criminele circuit hebben. BongZilla heeft die toevallig wel. Love you Ivo! Houdoe en bedankt…

 

(advertenties)