(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Krakatoa is vernoemd naar een vulkanisch eiland in Indonesië. De vulkaan op het gelijknamige eiland, barstte voor het laatst uit in 1883, waarbij er een kracht vrijkwam, die dertien duizend keer de kracht van de bom op Hiroshima had. Je begrijpt dus dat we het over een explosief wietje hebben. 

Jeffman van The Blazing Pistileros kweekte de soort uit een kruising van Fruit Loop Haze met de geweldige Mau-Mau. De soort slaat in als een bom, en als het iets van de vulkaan weg heeft, kun je dat op kilometers afstand horen!

In ieder geval is de strain net zo tropisch als het eilandje Krakatoa, die groeit als een echte sativa met een tropisch-fruitige smaak. Gelukkig hebben de mannen van The Blazing Pistileros de soort een beetje kunnen temmen: de bloeitijd is negen weken en ook in hoogte houdt de Krakatoa zich in, waardoor je haar goed binnen kunt kweken.

Als je na het oogsten een lange tijd in acht kunt nemen om de toppen te curen, komt de tropische smaak echt goed naar boven.

 

Soort: sativa dominant

Ouders: Fruit Loop Haze x Mau-Mau

Breeder: Jeffman (The Blazing Pistileros)

 

THC: 18%

Seed company: irievibeseeds.com

 

Uit The Essential Guide to the World’s Finest Marijuana Strains door S.T. Oner. Uitgegeven door Green Candy Press. Te koop bij Amazon.com en Alibongo.co.uk

(advertenties)