(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een van de geweldige eigenschappen van Hawaïaanse wietsoorten is dat je je na het roken ervan op een tropisch eiland waant. Alles voelt goed, je stemming is perfect en er is niets dat daar iets aan kan veranderen. Centennial Seeds weet dat ook en maakte daarom de heerlijke Hepa Haze.

De Hapa Haze is een kruising tussen hun beste Haze plant en de fenomenale Waipi’o Hapa. Centennial Seeds heeft al het goede van de Hawaïaanse strains genomen en er een psychedelische saus overheen gegoten met de Hapa Haze als resultaat. De strain is bijna 100% sativa dus je kun wel nagaan hoe groot de plant kan worden. Ze is zelfs zo groot dat je je een dwerg zult voelen in je eigen tuin, daarbij produceert ze toppen die zo hard zijn dat je een machete nodig zult hebben voor de oogst. Check tegen het einde van de 80 dagen durende bloeiperiode dagelijks voor budrot zodat je niets van de heerlijke toppen verliest.

Het effect van de Hapa Haze is niet van deze wereld: supersterk en superstimulerend. De high zet je hoofd a la minute op een vlucht naar Maui, drukt je een Mai Tai in de handen en leert je wat hula moves.

Soort: nagenoeg pure sativa

Geschikt voor: buiten, en binnen in hoge kweekruimtes

Ouders: Haze x Waipi’o Hapa

THC: 16%

Smaak: Pine en citrussmaak en aroma

Effect: Sterk en stimulerend

Seed Company: Centennial Seeds

(advertenties)