(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Aangezien de eerste toppen met gefeminiseerd zaad gedroogd zijn, heeft onze vriend Barney er meteen maar wat heerlijke joints van opgestoken. Want dat er zaden inzitten betekent natuurlijk niet dat je er niets te roken valt, nietwaar? Oh ja, hij stelt ook zaden beschikbaar voor een paar gelukkige liefhebbers, snel lezen wat hij uit zijn stonede pen tovert dus!

Ha, ik heb mijn eerste Cristal White joint op de lip en die smaakt oh zo lekker! Het effect is er door de zaden niet minder krachtig op geworden zeg, ik ben behoorlijk stoned en geniet van de ontspanning die deze soort in mijn lijf geeft. Het is een zware body stone zoals dat heet, perfect voor mij! Zoals altijd speelt er weer wat fijne muziek op de achtergrond terwijl ik achter mijn computer zit, Pink dit keer.

crystalwhite1

Crystal White

Nu mijn oogst binnen is, kan ik me vol concentreren op mijn volgende project, maar daarvoor ga ik de boel hier wel een beetje verbouwen denk ik. Mijn kweektent moet een keer grondig gereinigd worden en ik wil hem ook verplaatsen. Ik had zoals jullie weten veel last van de hitte deze zomer en zal hem daarom verhuizen naar een plek iets minder last heeft van de zon. Maar daarover straks meer, eerst even vertellen over de wiet.

Ik heb inmiddels ook de Medical Kush en de Sweet ’n Sour geoogst, deze liggen nu nog te drogen. De Crystal White en de Jack F1 die ik vorige keer heb geoogst zijn inmiddels droog en goed te roken. Uiteraard moet er nog wel wat gecured worden, maar ik wilde toch vast proeven. Er komen veel zaden uit de toppen bij het verkruimelen, als ik die mannelijke tak nog langer in de tent had gehouden had ik waarschijnlijk bijna niets meer te roken gehad!

jackf1-5

Jack F1

Jullie moeten het een paar weekjes zonder mijn updates doen want ik neem even een pauze, ook om hier een en ander weer goed voor te bereiden op de kweek van mijn zelfgemaakte gefeminiseerde zaden. Ik ga mijn kweektent een beetje aanpassen zodat ik ook wat mooiere foto’s en wellicht ook wat video’s kan maken. Tevens wil ik de warmte van de tent opvangen en gefilterd terug de kamer inblazen zodat dat de warmte niet naar de KLM gaat. Ik hoor het mijn vader nog zo roepen, als we de buitendeur te lang open hadden: ‘ik stook toch niet voor de KLM!’. Wietplanten produceren alleen maar extra zuurstof, en als het filter goed werkt heb je ook geen last van geurtjes.

 

Een paar Crystal White zaden, deze gaan als eerste de grond in!

De nieuwe plek waar de kweektent komt te staan wordt zomers ook minder warm, zodat ik hopelijk geen hitteproblemen meer krijg volgend jaar. Verder hang ik de afzuiger weer in de tent want in plaats van erbuiten. Hij maakt toch wel aardig wat lawaai en de tent isoleert dat geluid wat. Ik ben erg benieuwd wat voor planten er uit de Crystal White zaden komen, het is een F1 hybride dus die zouden 25% extra groeikracht moeten hebben. Ik ga deze zaden als eerst uitproberen, Crystal White x Medical Kush dus. Ik wil ook weer een nieuw experiment gaan doen want ik heb genoten van deze afgelopen ronde. Ik weet alleen nog niet precies wat dat voor een experiment moet worden, dus als iemand suggesties heeft houd ik me warm aanbevolen.

jackf1-4

De topjes barsten van de zaadjes, project geslaagd!

Ondertussen heb ik ook maar even een Jack F1 joint opgestoken en die is ook niet misselijk. Damn! Doordat ik ze extra lang heb laten rijpen voor de zaden, smaakt de wiet heel mild. Ik ben er erg over te spreken en ik denk dat de wiet die uit de kruising komt nog eens zoveel lekkerder zal smaken. Al was het maar omdat ik de zaden zelf gemaakt heb.

Zaden winnen?

Ik stuur wat van de zaden op naar RollingStoned voor de liefhebbers, maar dat wordt pas na de 21ste van november. Wie er een paar wil hebben kan een mailtje sturen via het RollingStoned contactformulier dat je hier kunt vinden. Ik hoor graag wat er uit komt, sowieso vrouwelijke planten dus! Ik ben geen zaden producent dus verwacht ook geen profi verpakking ofzo. Maar als er 1 niet ontkiemt kun je dat melden en dan zal ik die vervangen. Tot slot wil ik nog even Spliff Seeds en BAC bedanken voor de zaden en de voeding die ik voor deze kweekcyclus heb mogen gebruiken, zonder jullie had ik het niet kunnen doen, bedankt!

Ik wens iedereen weer een goede week toe. Smoke on

Barney

(advertenties)