(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Daar is ie weer! De onvolprezen wijkagent, de frontrunner in de war on drugs. Dit keer zetten we wijkagent Siard Heidanus in de spotlights, want hij vindt het ‘leuk’ om wiet en hasj te scoren bij een achttienjarig joch uit Groningen…

De drugsoorlog begint bij de wijkagent(en)

Als de laatste vier letters van je achternaam het word anus vormen, mag je waarschijnlijk ook wel wat verwachten als het gaat om anti-cannabis statements. En helaas voldoet Siard Heidanus geheel aan de verwachtingen, zoals het een gezagsgetrouwe wijkagent – in dit geval in Groningen – betaamt.

Wijkagent Heidanus is trots op de leuke vangst wiet en hasj (en snus) bij een 18-jarige Groninger…

Niet alleen in Groningen trouwens, overal in Nederland lopen de wijkagenten fier voorop in de zinloze, peperdure en reeds lang falende war on drugs. Om dat nog maar eens voor een ieder duidelijk te maken, zetten we even een volstrekt willekeurige selectie uit eigen CNNBS-berichtgeving op een rij:

Leuk man!

Kortom, we overdrijven niet als we zeggen dat de wijkagent voorop loopt met de jacht op planten die van de overheid niet mogen bestaan. Snel door naar de actualiteit van nu, naar wijkagent Heidanus. Die twittert ook over zijn werkdagen en afgelopen week lazen we dat hij een ‘leuke vangst’ had gedaan.

Die leuke vangst hadden collega’s van hem (dus het is niet eens zijn eigen prestatie) uit of vlakbij het ‘kruis’ van een 18-jarige Groninger gescoord. Afijn, lees die shit zelf maar en kijk naar wat deze wijkagent leuk vindt:

(advertenties)